SEO Vibes on Tour – Magyarországra érkezik a WhitePress első SEO központú eseménysorozata

SEOvibesMesterséges intelligencia, keresőoptimalizálási trendek, technikai SEO – ezek lesznek a legfontosabb témák a SEO Vibes on Tour keresőoptimalizálási konferencián, amelyre május 18-án első alkalommal kerül sor Magyarországon.

A SEO és a marketing iparág vezető szakértőinek részvételével rendezi meg a SEO Vibes on Tour keresőoptimalizálási konferencia első hazai állomását a WhitePress Magyarország május 18-án, a budapesti La Vida DUNA Rendezvényházban. A tartalommarketinges kampányokra szakosodott, a marketingesek, a publikálók, a weboldal-tulajdonosok, illetve a bloggerek és vloggerek közötti kommunikációt automatizáló, forradalmasító platform célja, hogy átfogó képet adjon a résztvevőknek a keresőoptimalizálás legújabb trendjeiről, bevált gyakorlatairól, összehozza a helyi SEO közösséget, illetve megossza a témában elérhető tudásanyagot. Az esemény ízelítőt ad az iparág legaktuálisabb témáinak globális perspektívájából, összegyűjti a legérdekesebb témákat és a nemzetközi know-how-t.

A SEO Vibes on Tour a WhitePress első nemzetközi SEO turnéját jelenti, ennek egyik állomása a májusi, budapesti esemény, amelyet október 5-én újabb követ, hiszen ugyancsak hazánk adhat otthont a sorozat fő rendezvényének, a SEO Vibes 2023 Nemzetközi Konferencia csúcseseményének.

Témák és előadók

A témák között természetesen felbukkan az iparágat leginkább izgalomban tartó trend, a mesterséges intelligencia, ennek részeként egy új korszakról, a SEO szakemberek számára hasznos nagy nyelvi modellekről beszél Szuhi Attila, az ite.hu, az első hazai SEO hírportál alapítója.

A technikai SEO, azaz egy weboldal technikai részleteinek optimalizálása lesz a témája Száraz Krisztián előadásának, aki több mint 16 éve tanulmányozza a Google irányelveit. Szintén meghívott Szesztay Péter, a BP Digital SEO ügynökség tulajdonosa és ügyvezetője, aki évek óta startupoknak, közép- és nagyvállalatoknak segít növekedni az online marketing eszközeivel. A szakember előadásának témája: mi és hogyan garantálható a SEO terén?

Főszerepben a SENUTO

A rendezvényen bemutatkozik a SENUTO – az oldal olyan adatok és eszközök gyűjteménye, amelyek elengedhetetlenek a sikeres SEO-hoz. A Senuto Suite hat modulból és több tucatnyi eszközből áll, amelyek célja a keresőoptimalizálási munkafolyamat javítása – a rendszer automatizálja a tartalom létrehozását a Google követelményeihez igazítva.

A SEO Vibes on Tour keresőoptimalizálási konferencia a szervezők szerint tapasztalt SEO szakértők, illetve pályakezdők számára is tökéletes rendezvény lesz a szakma krémjének megismerésére, valamint a már megszerzett tudás magasabb szintre emelésére.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Tudomány - Innováció: Hullanak a fejek

szo ápr 15 , 2023
Április 15-i hatállyal lemondott az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) elnöki tisztségéről Maróth Miklós. Mindeközben villámszerűen felmentették a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának (SZTNH) vezetőjét is. Maróth saját tudományterületén végzett sok évtizedes sikeres munkáját tovább folytatja, emellett egy új, a magyar tudomány fejlesztésére irányuló jelentős program megvalósításán szeretne dolgozni – áll az […]
Maróth Miklós, az ELKH elnöke

És még ez is...