A Prezi alapítói a legbefolyásosabbak

Arvai_ObamaA Marketing&Média idén is összeállította a digitális piac 25 legmeghatározóbb személyiségének rangsorát. 2014-ben a „Top 25 – A Legmeghatározóbb Emberek a Digitális Piacon” listáját Halácsy Péter, Somlay-Fischer Ádám és Árvai Péter vezetik a Prezi színeiben, akiket a tavalyi első helyezett, a 444-es Uj Péter, valamint a Ustream társalapítója, Fehér Gyula követ. A digitális piac legbefolyásosabb személyeit tartalmazó lista első tíz helyezettje közül négyen is az alapító innovátorok kategóriájába tartoznak, ezzel is jelezve, hogy a hazai digitális világban sokan állnak nemzetközileg vagy régiósan ismert vállalat élén. Az innovátorok közül Somlai-Fischeren kívül csak Fehér szerepelt 2013-ban is az élmezőnyben, akinek idén szintén sikerült javítania a helyezésén. Negyedik helyezett lett Vinnai Balázs, aki az Év üzletembere díjat is megkapta, az általa alapított IND Groupot pedig azóta a Mysis szoftverfejlesztő vásárolta fel.

Az első tíz helyezett közé idén Szily László, a Cink.hu vitriolos írásainak szerzője, valamint Mong Attila, az Atlatszo.hu főszerkesztő-helyettese kerültek be a hetedik és a tizedik helyen. Az alapító-innovátorok és véleményvezérek mellett jutott hely a listán a digitális médiavállalkozások topvezetőinek is. Novák Péter, az IAB Hungary elnöke, ez év tavasza óta pedig a Használtautó.hu ügyvezető igazgatója a hatodik helyezést érte el, míg Kovács Zoltán, az Aegis Media vezetője a kilencedik helyet tudhatja magáénak. A lista tízes élvonalába az e-kereskedők közül a hazai online kiskereskedelmi piac egyik legjelentősebb szereplője, az Extreme Digital ügyvezető igazgatója, Várkonyi Balázs került be ötödikként.

Top 25 – az első tíz helyezett
Helyezés Név (Cég/Médium)
1. Halácsy Péter, Somlai-Fischer Ádám, Árvai Péter (Prezi.com)
2. Uj Péter (444.hu)
3. Fehér Gyula (Ustream TV)
4. Vinnai Balázs (Mysis)
5. Várkonyi Balázs (Extreme Digital)
6. Novák Péter IAB, (Használtauto.hu)
7. Szily László (Cink.hu)
8. Gerő Viktor (Centrál Media)
9. Kovács Zoltán (Aegis Media)
10. Mong Attila (Átlátszo.hu)
Forrás: Marketing&Média

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

II. Erzsébet elküldte első Twitter-üzenetét

hét okt 27 , 2014
II. Erzsébet királynő nyitotta meg a londoni Tudománytörténeti Múzeum új, Information Age című nagyszabású kiállítását, amely az információs korszak fejlődésének legjelentősebb mérföldköveit mutatja be. Az uralkodó – férje, Fülöp edinburghi herceg társaságában – megtekintette a kiállítást, majd Ian Blatchford, a múzeum igazgatója megkérte, hogy az udvar már korábban létrehozott, @BritishMonarchy […]