Új vezér a UPC Magyarországnál

Robert-Redeleanu-UPCA Liberty Global cégcsoportnál eltöltött 15 év után távozik a UPC Magyarország éléről Magnus Ternsjö vezérigazgató, aki 2015 novembere óta töltötte be ezt a tisztséget. Utódját a vállalaton belül találták meg Robert Redeleanu személyében, aki jelenleg a UPC Románia vezérigazgatójaként dolgozik és Bukarestben maradva, de meglévő felelősségi körét kibővítve, szeptember 1-től mindkét országban ellátja majd a cégvezetői feladatokat.

Az új vezérigazgató 2013-ban csatlakozott a UPC Romániához, több mint 15 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött, amelyet hazájában és külföldi FMCG cégeknél szerzett, vezető marketing, menedzsment és értékesítési pozíciókban. A Román Közgazdasági Akadémia elvégzését követően az Unilever dél- és közép-európai régiójában marketingszakemberként kezdte karrierjét, majd ugyanebben a régióban, valamint az Oroszország – Ukrajna – Belorusszia régióban marketingigazgatóként dolgozott, és kipróbálta magát a Telemobil/Zapp vezető mobilkommunikációs vállalatnál is. A UPC Romániához történt csatlakozását megelőző három évben a Scandia, Románia egyik legnagyobb élelmiszeripari cégének ügyvezető igazgatója volt.

A UPC Magyarország árbevétele 4,7 százalékkal nőtt a második negyedévben az egy évvel korábbihoz képest, előfizetéseinek száma pedig 23 ezerrel, 1 millió 865 ezerre emelkedett. A nyilvánosan elérhető adatok szerint a UPC Magyarország 2015-ben 61,833 milliárd forint értékesítési árbevételt ért el az egy évvel korábbi 58,890 milliárd forint után. A cég adózott eredménye tavaly 12,161 milliárd forint veszteség volt az egy évvel korábbi 8,069 milliárd forint veszteséget követően.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A MOLARIS szoftvere számítja majd a szemétdíjat

csü aug 11 , 2016
ShareTweetPinShareA MOLARIS Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft. nyerte a NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt., szolgáltatási díj számítás elvégzéséhez szükséges szoftveres fejlesztésre kiírt tenderét. Mint a július 15-én aláírt szerződésből kiderül a vállalkozónak alig egy hónap áll rendelkezésére, hogy elkészüljön díjszámító szoftverrel (igaz ekkora már a teljes díj hatvan […]

És még ez is...