A Securelist a legjobb blog

securelistA Securelist elnyerte a legjobb blognak járó arany díjat az Info Security Global Excellence Award megmérettetésén. A blog nem csupán friss kutatási híreket közöl a fenyegetésekről, valamint negyedéves és éves jelentéseket tesz közzé, hanem információkat szolgáltat azokról a kiberveszélyekről, amelyekkel a felhasználóknak és a vállalkozásoknak nap mint nap szembesülniük kell. Továbbá blog tippeket is ad, amelyek révén a felhasználók egyszerűen megvédhetik értékes virtuális tulajdonukat.

A Kaspersky Lab globális kutató és elemző csapatának hivatalos szócsöveként a Securelist számos exkluzív kutatási tanulmányt tett közzé a Kaspersky által felfedezett legfejlettebb kibertámadásokról, a Duquról, a Gaussról, a Flameről, a Red Octoberről, a Madiról és másokról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megnyílt a Bűvösvölgy

pén máj 16 , 2014
Az évente több ezer diák fogadására készült és megnyitott Bűvösvölgy elnevezésű médiaértés-oktató központ elindítása a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) azon elgondolásán nyugszik, hogy a most felnövekvő generációnak útmutatást adjon a globalizált virtuális térben való eligazodáshoz — mondta a központ megnyitásakor Karas Mónika, a hivatal elnöke. A különböző médiaműfajok […]

Friss, ropogós