Digitális szakértő a Decathlon élén

Barbara Martin CoppolaMárcius közepétől Barbara Martin Coppola tölti be a francia sportszerkereskedő cég, a Decathlon vezérigazgatói tisztségét.

Coppola az Ikeától érkezik majd, ahol eddig digitális vezetőként tevékenykedett. A 45 éves spanyol-francia származású szakember sikeres múltra tekint vissza nagyvállalatok globális átalakulásában végzett munkája kapcsán. Erős üzleti és digitális háttérrel rendelkezik, mely húsz évnyi, kilenc országban szerzett tapasztalataira épül. A Decathlon előtt olyan nagyvállalatoknál töltött be vezető pozíciót, mint az Ikea, a Google, a YouTube vagy a Texas Instruments.

„Izgatott vagyok, hogy egy olyan vállalathoz csatlakozhatok, mely személyesen is kedves a számomra. Nagyon várom, hogy hozzájárulhassak a Decathlon világra gyakorolt hatásához, mellyel emberek millió számára szeretnék elérhetővé tenni a sportolást. A Decathlon termékei és szolgáltatásai az egészséget és a jólétet szolgálják, ezért is megtisztelő számomra, hogy hozzátehetek ehhez a gyönyörű küldetéshez” — nyilatkozta Coppola.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Termelésnövekedést hozhat a chiphiány enyhülése

hét febr 7 , 2022
Elemzők örvendetesnek tartják, hogy a chipek hiányának a második félévtől remélhető csökkenése idén már érdemi növekedést hozhat az iparban. Suppan Gergely, a Takarékbank vezető elemzője a várakozásokon felülinek tartja az ipari termelés decemberi növekedését. A chiphiány továbbra is fékezi a járműgyártás termelését, más ágazatok jó teljesítménye viszont ezt részben ellensúlyozta. […]
chip

És még ez is...