A logisztikába is betörnek a kvantumalapú megoldások

UnisysA Unisys bejelentette az új, kvantumtechnológián alapuló megoldását, amely másodpercek alatt segít a szervezeteknek megoldani komplex, sokváltozós logisztikai feladatokat.

A logisztikai költségek folyamatos emelkedésével a vállalatok számára egyre sürgetőbb ellátási láncaik újratervezése úgy, hogy egyszerre javítsák az ügyfélélményt és csökkentsék költségeiket, így optimalizálva szolgáltatásaikat. Ebben nyújthat hatékony segítséget a Unisys Logistics Optimization. A kvantumszámítástechnikára alapozott technológia iparágpecifikus információk birtokában, a fejlett analitika és a mesterséges intelligencia (MI) kombinációját használva jelentősen javíthatja egy cég üzleti eredményeit.

A Unisys Logistics Optimization előre betanított modellek segítségével másodpercek alatt generál válaszokat összetett problémákra és lekérdezésekre, ami jelentős előrelépést jelent a korábbi technológiákhoz képest. A hagyományos programoknak évekre lett volna szükségük ahhoz, hogy összegyűjtsék és elemezzék az operatív adatokat, hogy hasonló eredményeket kapjanak. Az új fejlesztés a logisztikai vállalatok számára optimális tervet biztosít a szállítmányok hatékonyabb és költséghatékonyabb csomagolásához, tárolásához és több járműtípust igénylő útvonal tervezéséhez.

A meglévő it-rendszerekbe integrálható a kvantum

A Unisys Logistics Optimization nem igényli új modellek tréningjét a bevezetéshez, és könnyen integrálható a meglévő informatikai infrastruktúrába, így azonnali hozzáférhetőséget biztosít az ügyfelek számára, és mivel pontossága a napi használat révén idővel javul, folyamatosan releváns és naprakész marad.

„A logisztikai költségek visszafogása kritikus fontosságú, és a vállalatok olyan megoldásokat keresnek, amelyek megfelelnek ennek az alapvető igénynek. A fejlett analitika, a gépi tanulás, valamint a klasszikus és az új kvantumszámítási architektúrák legfejlettebb képviselőinek kombinációjával olyan operatív predikciós- és tervezőrendszert építettünk ki, ami lehetővé teszi számunkra, hogy szinte valós időben teremtsünk értéket az ügyfelek számára” – mondta el Chris Arrasmith, a Unisys Enterprise Computing Solutions vezető alelnöke.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A UPS az ügyfeleit már mesterséges intelligenciával is segíti

vas okt 22 , 2023
A UPS Európai Unióba szállíttató ügyfelei már egy mesterséges intelligenciával működő eszközt használhatnak a vámkódok automatikus generálásához. Az új megoldás az európai nemzetközi kereskedelem egy kritikus fontosságú tényezőjét teszi gördülékenyebbé, ugyanis a küldemény feladásakor megadott leírását alapul véve, mesterséges intelligencia és gépi tanulás felhasználásával adja meg az ügyfelek számára az […]
UPS

És még ez is...