A Lenovo támogatja az easyMaths.hu-t

Lukács Anita
Lukács Anita

A Lenovo idén együttműködő partnerként kívánja segíteni a mára egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, online oktatásra specializálódott easyMaths.hu munkáját. A kínai társaság a megállapodás keretén belül saját készülékeivel támogatja az easyMaths csapatát, amelynek köszönhetően a három éve indult vállalkozás még erőteljesebben segítheti a felhasználóit.

„Látjuk, hogy a technológia és a világháló egyre nagyobb szerepet játszik a diákok mindennapjaiban, így a tanulmányaik során is, ezért nagyszerű kezdeményezésnek találjuk az easyMaths törekvését, amely segíti a diákok önálló felkészülését. Öröm számunkra, hogy hozzájárulhatunk egy ilyen nemes célkitűzéshez” – mondta el a megállapodásról Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Piacon a NetIQ Sentinel 7.3

csü ápr 30 , 2015
A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy megvehető a NetIQ Sentinel 7.3. A biztonsági információ- és eseménykezelő megoldás eszköz valós idejű, átfogó és jól átlátható képet nyújt a vállalatok számára a kritikus eseményekről, és szükség esetén a válaszlépéseket is automatikusan megteszi. Az új kiadás minden eddiginél hatékonyabb módon azonosítja […]

Friss, ropogós