Piacon a NetIQ Sentinel 7.3

biztonsagA NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy megvehető a NetIQ Sentinel 7.3. A biztonsági információ- és eseménykezelő megoldás eszköz valós idejű, átfogó és jól átlátható képet nyújt a vállalatok számára a kritikus eseményekről, és szükség esetén a válaszlépéseket is automatikusan megteszi. Az új kiadás minden eddiginél hatékonyabb módon azonosítja a biztonsági eseményeket és priorizálja az esetleges fenyegetéseket és riasztásokat. A Sentinel valós időben monitorozza a teljes it-környezetet, és automatikusan észleli a szabályok esetleges megszegését. Ilyen esetben a szükséges válaszlépéseket is képes azonnal megtenni. Ezáltal a vállalatok teljes körűen ellenőrizhetik és nyomon követhetik a biztonsági előírások és a compliance követelmények teljesítését.

A Sentinel legfrissebb kiadásában egy olyan új eszköz is segíti a vállalatokat a potenciális fenyegetések gyorsabb azonosításában és kezelésében, amely prioritási sorrendet állít fel a riasztások között. Az új kiadás emellett egyszerűsíti a plug-in-ek kezelését, illetve a vállalaton belüli biztonsági eseményekhez kapcsoló trendek megjelenítését. Továbbá egyszerűbb és rugalmasabb telepítést kínál azáltal, hogy egy telepítési csomagban egyesíti a biztonsági információ- és eseménykezelő szoftvert a Sentinel for Log Management naplókezelési megoldással.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem alszunk eleget munkaidőben

csü ápr 30 , 2015
Kevés időt töltenek pihenéssel a magyar dolgozók, a legkevesebbet a fizikai alkalmazottak alszanak, ők a hat-hét órás országos átlagnál is kevesebbet. Ezzel szemben a fiatalok kifejezetten sok időt szánnak erre a tevékenységre – derül ki a Profession.hu háromezer munkavállaló megkérdezésével készült felméréséből. A munkavállalók változatos stratégiákat alakítanak ki a munkahelyi egészségmegőrzésre: […]

Friss, ropogós