Annyira bejött a NeMaradjLe.hu, hogy elindították a Foglalj.hu-t

internetÚj szállásközvetítő oldal indult, a Foglalj.hu-t üzemeltető e-Business Group Kft. közlése szerint az oldalon az összes belföldi szálláslehetőséget és árat elérhetővé teszi, így a szállodai listaáraktól, a kedvezményeken át, a szezonajánlatokig gyakorlatilag minden magyarországi szálláskonstrukció megtekinthető és akár azonnal foglalható is. Szalay Ákos, a cég egyik tulajdonosa elmondta: a legfontosabb szempont volt, hogy se a felhasználó, se a szálláshely ne bajlódjon többkörös ajánlatkéréssel, hanem lehetővé váljon az azonnali foglalás mind a szobaéjszakákra, mind az egyéb szolgáltatásokra. Nem csak szobát lehet foglalni, de a vendég már otthonról megtervezheti, milyen egyéb szolgáltatással szeretné még teljesebbé tenni pihenését, így online megrendelheti a parkolóhelyet, a kerékpárbérlést vagy akár wellness kezeléseket is.

A Foglalj.hu nem az első szállásközvetítő oldala az e-Bussiness Group csapatának, a NeMaradjLe.hu oldal három éve kínál kedvezményes belföldi utazásokat. Adatbázisa jelenleg nagyjából kétszázezer felhasználóból áll, a cég tervei szerint az új honlappal együtt ez a következő évben duplájára emelkedik. A Foglalj.hu oldalán jelenleg közel ezer csomagajánlat foglalható, az oldal tulajdonosai azonban 2015-ben szeretnék a megjelenő szálláshelyek számát 2000-2500-ra növelni — írja az MTI.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Máshol így működik az e-jegyrendszer IX.

vas okt 26 , 2014
ShareTweetPinShareA Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a napokban írta alá a fővárosi elektronikus jegyrendszer kiépítésére és üzemeltetésére vonatkozó szerződést. Sorozatunkban az elektronikus jegyrendszer működésének külföldi példáit mutatjuk be. Prágában az elektronikus jegyrendszer Opencard néven már néhány éve működik. Az első kártyákat 2007 augusztusában adták ki, de az érdeklődés irántuk csak 2009 […]

És még ez is...