A GuideVision budapesti irodája 25 százalékos létszámbővítést tervez

Szabó László GuideVisionA GuideVision budapesti irodája 25 százalékos létszámbővítést tervez. A jelenleg Európában 290 főt foglalkoztató vállalat számára az oktatás és a szakmai növekedés elsődleges fontosságú. Ezért a vállalat számos olyan oktatási programot szervez, amelyek segíthetik a munkavállalókat karrierjük tovább építésében, valamint új mederbe terelésében és ebben fontos szerep jut humán készségeik fejlesztésének is. A kínálatból a ServiceNow platformmal kapcsolatos, az iparág élvonalát képviselő szakemberek által vezetett műszaki kurzusok állnak a középpontban.

„A hatalmas tapasztalattal rendelkező profiktól a pályakezdő fiatalokig mindenki megtalálható nálunk, akiknek versenyképes fizetéseket kínálunk. Mindenki tud valamit tanulni a másiktól és ettől működik jól a csapat. Bár több mint egy éve egy multinacionális vállalat részeként dolgozunk, ennek ellenére kiemelten fontos számunkra a családias munkahelyi légkör és a munkavállalói igények rugalmas kezelése. Örömmel fogadjuk a csapatba az új kollégákat, hiszen a jelenlegi negyven fős létszámunkat ötvenkettő főre szeretnénk bővíteni a közeljövőben” – jelentette ki Szabó László, a GuideVision Magyarország ügyvezető igazgatója.

A magyar leányvállalat 2020-ban 31 főt foglalkoztatott, 904 millió forint forgalom mellett 208 milliós eredményt ért el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

EY: ötszáz új munkahely Budapesten

pén nov 26 , 2021
Az EY (Ernst & Young) multinacionális könyvvizsgáló és üzleti tanácsadó vállalat globális szolgáltatóközpontot hoz létre Budapesten, ahova 2024 végéig ötszáz munkavállaló felvételét tervezik. Ezzel összefüggésben a cég képzési programot hajt végre 767 millió forint értékben, amelyet az állam 384 millió forinttal támogat. Jó tudni, hogy ma Magyarországon 156 üzleti szolgáltatóközpont […]
Ernst & Young

És még ez is...