Oriana: hétszázmilliós tőkebevonás

Basa Richárd, az Oriana többségi tulajdonosa és ügyvezető igazgatójaMásodik körös tőkebevonását zárta le az Oriana International Zrt.

A már húsz éves “startup” társaság finanszírozásába a Hiventures mellett több új magánbefektető is beszáll: Szőke Csaba nemzetközi angyal- és family office befektető (és családja), továbbá az Invescom M&A Tanácsadó Kft. is letette voksát a low-code technológiai platform fejlődése mellett. A 2002-ben alapított Oriana egy összeolvadást követően 2019 óta vesz részt a magán- és állami szektorban működő szervezetek legösszetettebb folyamatautomatizációs kihívásainak megoldásában és vállalkozásaik digitalizálásában.

Az elmúlt években az Oriana partnerhálózata is jelentősen bővült, jelenleg Európa szerte 22 aktív partnerrel, nyolc országban vannak jelen, többek között az Egyesült Királyságban, Németországban, Svájcban és Lengyelországban. A Hiventurestől és a Szőke családtól most bevont tőke egy részét is a további külföldi, valamint stabil partnerhálózat kialakítására fordítják – mondta Basa Richárd, az Oriana többségi tulajdonosa és ügyvezető igazgatója.

“A bevont tőkéből tovább folytatjuk az Oriana platform fejlesztését és az azon futó applikációk fejlesztését is, amit hamarosan ügyfeleink és partnereink is használatba vehetnek. Úgy gondoljuk, hogy a legújabb szoftverünk paradigmaváltást fog hozni, mivel minden eddiginél jobban megkönnyíti majd a rajta futó üzleti logikák fejlesztését, bővítését, illetve az előre gyártott elemek felhasználását” – tette hozzá Basa.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Feltünően vérszegényen foglalt állást az MTA Orbán fajelméleti fejtegetéseiről

szo aug 6 , 2022
A Magyar Tudományos Akadémia elnökségének nyilatkozatát szó szerint idézzük, majd az összehasonlítás kedvéért mellétesszük (illetve alá…) a Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia vezetőségének nyilatkozatát. Ég és Föld. A Magyar Tudományos Akadémia Elnöksége az alábbi nyilatkozatot fogadta el 2022. augusztus 4-ei határozatában. „Mert amiként különb-különb tájakról és tartományokból jönnek a vendégek, […]
Magyar Tudományos Akadémia