A DiningHour megtöltené az éttermeket

Új applikációt fejlesztettek az éttermek csúcsidőszakon kívüli kapacitásainak feltöltésére, az alkalmazásban jelenleg hetven minőségi budapesti étterem ajánlja időpontra foglalható üres asztalait jelentős kedvezménnyel – közölte a DiningHour. A társaság célja, hogy csúcsidőszakon kívülre szervezzen vendégeket az éttermeknek, így növelve az asztalok kihasználtságát és egyben csökkentve az ételek árát a felhasználók számára. Mint írták, míg a szállodák és a légitársaságok világszerte átlagosan hetven százalék feletti kihasználtsággal működnek, az éttermek esetében ez mindössze 35 százalék. A bizonyos idősávokban előforduló sok üres asztal nagyban megnöveli a cégek költségeit, ezért ételeiket is drágábban kell adniuk.

A kifejlesztett, repülőjegy-foglaláshoz hasonló rendszerben gyakorlatilag reggeltől késő estig vannak választható időpontok félórás bontásokban. A vendéglátóhelyek között számos kategória fellelhető a nemzetközi konyhától a magyaros éttermeken, cukrászdákon és vegán éttermeken át egészen a Michelin-csillagos éttermekig. A fejlesztők arra számítanak, hogy egy éven belül több száz hely közül választhatnak majd a felhasználók, és nem csak Budapesten, hanem idővel Magyarországon és a világ más országaiban is. A DiningHour ingyenesen letölthető a Google Play áruházból és App Store-ból, de elérhető a weben is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

CNC tanműhelyt és mechatronika szaktermet alkítottak ki Gyergyószentmiklósban

csü nov 29 , 2018
Számítógép vezérlésű (CNC) szerszámgépekkel felszerelt tanműhelyt és mechatronika szaktermet adtak át a gyergyószentmiklósi Fogarassy Mihály Szakközépiskolában. A berendezéseket magyar állami támogatással vásárolhatta meg a gyergyószentmiklósi tanintézet. A 2015-ben elindított szakképzés éve programjai az ezt követő években is folytatódtak, a szakközépiskola a tavalyi keretből pályázott és nyert 3,4 millió forintot a […]

Friss, ropogós