Windows RT 8.1: kékhalál a telepítés után (új)

A Microsoft alig egy nappal kiadását követően máris visszavonta alkalmazásboltjából a Windows RT 8.1-es frissítését, miután a felhasználók egy része arra panaszkodott, hogy az új verzió telepítése használhatatlanná teszi táblagépeiket. Az érintett készülékek újraindítást követően kék halállal fogadják a felhasználót, amely állapotból csak az eredeti firmware helyreállításával lehet visszahozni őket. A probléma nem minden Windows RT-s tabletet érint, és a Microsoft szerint csak keveseket érint a probléma — írja a pcforum.hu.

Ismét elérhető a Windows RT 8.1 — közölte a [-] mínuszos,hu-val a Microsoft magyarországi ügynöksége. Mint írják, miután minden ezredik Surface RT felhasználó azt jelezte, hogy problémák merültek fel gépével a frissítés után, a frissítési folyamatot leállították. A hibát október 22-ére már kijavították, így újra azt javasoljuk ügyfeleinknek, hogy frissítsék Windows RT-s eszközeiket, az érintett Surface RT felhasználók pedig itt találhatják meg problémájukra a megoldást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

LG: nyolc coll az ideális

vas okt 20 , 2013
Az LG Electronics Magyarországon is piacra dobja új csúcskategóriás készülékét, a G Pad 8.3 tabletet.  Az LG mérnökei a „Learning from You” filozófia jegyében alkották meg a prémiumkategóriás táblagépet. Az LG a felhasználói visszajelzésekből azt szűrte le, hogy a legtöbben a 8 hüvelykes készülékeket részesítenék előnyben, mint a hordozhatóság és […]