Vad konkurenciát kapnak a magyar programozó iskolák

Budapesten nyitja meg 24. campusát a Wild Code School nemzetközi programozó iskola. A központ öt hónapos intenzív webfejlesztő képzést kínál angol nyelven 2020 januárjától. A Wild Code Schoolt a hagyományostól eltérő oktatási kultúra és a nemzetközi lehetőségek tehetik vonzóvá a magyar piacon. A Wild Code School az első angol nyelvű nemzetközi, on-the-job képzést nyújtó, “glokális” szemléletű iskola. A Wild Code School egy európai campus hálózat, amelynek képzésében alapvető szempont a változó iparági környezethez való folyamatos alkalmazkodás elsajátítása is.

A képzés során a hard skillek mellett a soft skillek fejlesztésére is hangsúlyt fektetnek: a tananyag részét képzik különféle workshopok és hackathonok, de ami a legfontosabb, hogy a diákok – azaz a Wilderek – valós ügyfeleknek is dolgoznak, így a technikai tudás mellett a csapatmunkára való képességüket, tárgyaló- és kommunikációs készségüket is fejlesztik, valamint a későbbi elhelyezkedéshez fontos projekt portfóliót építenek ki. A kurzus ára a hasonló oktatást nyújtó hazai iskolákéval megegyező. A Wild Code School a képzést korlátozás nélkül mindenki számára kínálja, függetlenül az életkortól vagy előképzettségtől.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Magyar startupok túráztak Ázsiában

csü nov 21 , 2019
Három magyar startup mutatkozott be Szingapúrban, Kuala Lumpurban és Jakartában a helyi fintech csúcstalálkozókon a Startup Campus Hungary és a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA) együttműködésének köszönhetően – közölte a Startup Campus és a HEPA. Az ázsiai túrát a Startup Campus szervezte, amely a magyar cégek nemzetközi terjeszkedését segíti. Az ötnapos […]
Vonat, MÁV, gyerek

Friss, ropogós