A dinamikusan méretezhető it-infrastruktúra a nyerő: trendek a vállalati it-piacon

felhoxAz Avnet Technology Solutions magyarországi leányvállalatának ügyvezetője, egyben a vállalat dél-kelet-európai régiójának vezetője, Bartha Péter három pontban foglalta össze, hogy milyen technológiai trendek figyelhetők meg 2015-ben a vállalati it-piacon.

2. Könnyen és dinamikusan méretezhető it-infrastruktúra
A könnyen és dinamikusan méretezhető it-infrastruktúrát használó szervezetek saját informatikai környezetükben élvezhetik ki azokat az előnyöket, amelyeket a legnagyobb felhőszolgáltatók tudnának nyújtani nekik. Azokat a felhőszolgáltatásokat, amelyeket az internet óriásai, például a Google, az Amazon vagy a Facebook is alkalmaznak. 2015-ben még több vállalkozás fog könnyen és dinamikusan méretezhető it-infrastruktúrát alkalmazni annak érdekében, hogy olyan, nagymértékben skálázható informatikai rendszereket használhassanak, melyek alkalmasak a nagy dinamikával változó adatforgalom kiszolgálására is: a webáruházak esetében például nagyságrendekkel megnő az adatforgalom a „fekete péntekek” (Black Friday) vagy a karácsonyi láz utolsó vásárlási rohamában, de a híroldalak látogatottsága is jelentősen megnövekedhet egy különösen fontos esemény hatására.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Júniusban tovább haldoklott az analóg technológia

sze aug 5 , 2015
2015. június végén 3,157 millió televízió előfizetést tartottak nyilván. A szolgáltatók előfizetőinek 70,3 százaléka vett igénybe digitális szolgáltatásokat júniusban. A digitális előfizetéseken belül júniusban 1 194 ezerről 1 206 ezerre nőtt a kábeltelevízióra vagy IPTV-re előfizetők száma. A vezeték nélküli (műholdas, parabola antennával fogható) szolgáltatást 902 ezren vették igénybe, a MinDig […]

Friss, ropogós