Dell: 2030-ra a dolgozóink fele nő lesz

We can Do it!A Dell Technologies továbbra is arra törekszik, hogy 2030-ra a vállalatnál a nők tegyék ki a munkaerő ötven százalékát, jelenleg ez 31 százalékon áll – közölte a társaság. A közlemény szerint a vállalat az egy-egy arányú nemi eloszlást a teljesen rugalmas munkaidő és feladatmegosztás gyakorlati megteremtésével, a szakmai fejlődés és előrelepési lehetőségek biztosításával, valamint a megszokottól eltérő juttatási rendszerek kidolgozásával és befogadó kultúra kialakításával kívánja előmozdítani. Mindezek mellett a vállalat szerint az is fontos, hogy több női alkalmazottat válasszanak ki a vezetői pozíciókra, biztosítsanak képzési lehetőségeket a munka világába visszatérő nőknek, illetve, hogy növeljék a nők által betöltött technikai szerepkörök számát a Dell cégcsoportnál.

A Dell Technologies amerikai információtechnológiai konszern korábbi közlése szerint a Dell a vártnál nagyobb, mintegy hatvan százalékos nyereségnövekedéssel zárta a harmadik negyedévet, miután megugrott a cég személyi számítógépei iránti kereslet a koronavírus-járvány miatt home office-ban dolgozók számának robbanásszerű növekedésének hatására. A Dell az október végével záródott három hónapban 881 millió dollár, részvényenként 1,08 dollár nyereséget ért el az egy évvel korábbi 552 millió dollár, részvényenként 66 cent után. A Dell bevétele a negyedévben 23,482 milliárd dollár volt, három százalékkal nagyobb az egy évvel korábbi 22,844 milliárd dollárnál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az Internet tényleg nem felejt

ked márc 9 , 2021
Törölték A nomádok földje című filmmel kapcsolatos tartalmakat az internetről Kínában, miután rendezőjét, a kínai származású, de az Egyesült Államokban élő Chloé Zhaót „Kína bemocskolásával” vádolta meg néhány helyi felhasználó egy 2013-as interjúja miatt. Mindössze néhány nappal ezelőtt a kínai sajtó még elismerően beszélt Zhaóról, mint a történelem első ázsiai […]
Chloé Zhao

És még ez is...