A magyarok projektoron szeretik nézni

drukkerekA 2016-os nyári sportesemények, a labdarúgó-Eb és a riói játékok kapcsán felmérés készült az Epson megbízásából a hazai a sportközvetítés-nézési szokásokról. A kutatás rávilágított, hogy azon válaszadók többsége (kilencven százalék), akik barátaikkal, otthon követik a versenyeket, jellemzően tévét használnak erre a célra, közel kétharmaduk (63 százalék) viszont vendéglátóhely üzemeltetőjeként projektort szerezne be. Habár a legtöbb pub, sörkert és söröző a vendéglétszámának maximalizálására törekszik egy-egy jelentős nemzetközi sportesemény idején, az eredmények azt mutatják, hogy a sportközvetítéseket sugárzó helyek mindössze 24 százaléka rendelkezik projektorral.

A megkérdezettek 57 százaléka szívesen követi a sportversenyeket nyilvános helyen és közülük a legtöbben a nagyképernyős élményt részesítik előnyben – ez a válaszadók 79 százalékának döntő tényező a sporteseményt közvetítő vendéglátóhely kiválasztásakor (33 százalék kifejezetten a projektorral rendelkező vendéglátó egységeket keresi). Ugyanez a statisztika rámutatott, hogy a kutatásban résztvevők majdnem felét (47 százalék) a sportközvetítések hangulata vonzza, míg az étel és italkínálat, valamint a kerthelyiség megléte együttesen 58 százalékukat befolyásolja a választásban. A fenti adatokból kiderül, hogy a megkérdezettek elsősorban a nagy képernyő kínálta élmény és a szurkolói légkör miatt hajlandóak az otthoni kényelmet feláldozni, hogy nyilvános helyen, társaságban biztassák kedvenc csapataikat, sportolóikat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Legyőzhetetlenek a zsarolóvírusok

pén aug 26 , 2016
ShareTweetPinShareAz ESET júliusi vírustoplistáján harmadik hónapja őrzi első helyét a JS/Danger.ScriptAttachment trójai, amely igen nagy előfordulási arányt produkált júliusban. A JS/Danger.ScriptAttachment trójai egy olyan kártékony JavaScript fájl, amely fertőzött e-mailek mellékletében terjed, és futása során képes a megtámadott számítógépre további kártékony kódokat letölteni. Ezek elsősorban zsarolóvírusok, amelyek észrevétlenül elkódolják a […]
vírus

És még ez is...