A MindiGIS támogathatja a KARESZ-t


MindiGIS Térinformatikai Iroda Kft. nyerte a Budapest Közút Zrt. tenderét, amelyet a társaságnál használt térinformatikai szoftverek támogatására írtak ki. A zrt. által üzemeltetett TopoDOT alapú Közúti Adatgyűjtő Rendszerben (KARESZ) lévő háromdimenziós pontfelhő szolgál alapjául a társaság térinformatikai adatigényeinek kiszolgálására, amelynek a megfelelő üzemeltetéséhez az alábbi táblázatban szereplő licencek éves szupportját szerezte be az ajánlatkérő.

MindiGIS-eredmenyekValami hihetetlenül pontosan saccolták meg az illetékes szakemberek a rendelés összegét, hiszen az 1700 üzemnapra vonatkozó szerződés eredetileg becsült összértékét 10 203 388 forintra becsülték, a beszerzés végleges összértéke fillére ugyanennyi, 10 203 388 forint lett. A tenderen indult még, ám nem nyert a PLANNER-T Kft., a TotalScan Kft. és az INTERTON Elektroakusztikai Kft.

Licenc support (darab)
Bentley MicroStation Select (2)
Bentley MX Road Select (1)
Bentley PowerSurvey Select (8)
Bentley PowerSurvey (7)
Geoverse Complete Suite AM (1)
TerraScan+TerraModeler support (2)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A SES globálisan menedzselne

hét jún 27 , 2016
ShareTweetPinShareA SES S.A. szerint a videós tartalmak jövőbeli sikeréhez létfontosságúak lesznek a műholdak, mivel azok kiváló minőségben képesek videókat közvetíteni bárhol, bármilyen eszköz számára. A megoldást a júniusi befektetői napokon nyilvánosságra hozott, „A műholdak csatlakoznak a videós tartalmak fejlődési hullámához” elnevezésű Fehér Könyv írja le. Az anyag részletezi a SES […]

És még ez is...