A SES globálisan menedzselne

parabolaA SES S.A. szerint a videós tartalmak jövőbeli sikeréhez létfontosságúak lesznek a műholdak, mivel azok kiváló minőségben képesek videókat közvetíteni bárhol, bármilyen eszköz számára. A megoldást a júniusi befektetői napokon nyilvánosságra hozott, „A műholdak csatlakoznak a videós tartalmak fejlődési hullámához” elnevezésű Fehér Könyv írja le. Az anyag részletezi a SES videóstratégiáját, és ösztönzi a mai nézőközönség igényeihez igazodó, kiváló minőséget biztosító hibrid hálózatok használatát.

A SES a vállalat jövőjére is kitér, ugyanis a Fehér Könyvben megemlíti az RR Media felvásárlását is. A tel-avivi központú digitális médiaszolgáltatóval kapcsolatban a SES korábban már bejelentette, hogy egyesíteni kívánja a leányvállalatával, az SPS-szel. „Az új vállalat több mint kilencszáz ügyfelet, négyszáznegyven kijátszó csatornát, ezer TV-csatornát és száz VoD platformot – többek közt a Netflixet, az Amazont, az iTunes-t és a Hulu-t fogja támogatni. A technikai infrastruktúrát, így az adatközpontokat, kijátszókat és teleportokat is globálisan fogjuk menedzselni” – írja a SES.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Adele albuma a streaming-oldalakon is elérhető

hét jún 27 , 2016
Adele rekordszámban elfogyott, 25 című albuma péntektől a Spotify, Apple Music és a Tidal streaming-oldalakon is hozzáférhető. A Hello és a When We Were Young című dalokat is tartalmazó új albumot novemberi megjelenéskor csak CD-n vagy letöltve lehetett megvásárolni, streamelni nem volt lehetséges – emlékezetett a BBC News. Bár a […]

Friss, ropogós