Nem gáz: komoly tendert nyert az IP Systems

Nagy volumenű tendert nyert el az IP Systems Kft., a horvát energetikai piac egyik legnagyobb szereplője, a HEP Group számára szállít a teljes gázkereskedelmi tevékenységet támogató, a kapacitásoptimalizálást és fogyasztási előrejelzést is magába foglaló informatikai megoldást mintegy 150 millió forint értékben.

A horvát energetikai piac egyik legnagyobb szereplője, a HEP d.d. nyílt közbeszerzést írt ki a leányvállalatánál megvalósítandó gázkereskedelmi tevékenység informatikai támogatására. Az IP Systems Kft. a tenderen a Retail-IP (korában Trading-IP) nevű szoftverével indult, ami a gáz- és villamosenergia-kereskedők számára az európai uniós szabályoknak megfelelően támogatja a teljes kereskedelmi folyamatot az ajánlattételtől a szerződéskötésen keresztül az elszámolásig. A mintegy 150 millió forintos beruházás keretében az IP Systems már meg is kezdte a Retail-IP bevezetését. A Retail-IP felhasználói között megtalálható a GDF Suez Zrt., az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiakereskedő Kft., a Magyar Földgázkereskedő Zrt., valamint a MET Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Érkezik a Honor 6X

csü febr 23 , 2017
Hamarosan Magyarországon is elérhetővé válik a prémium funkciókkal és kedvező árú Honor 6X. Az 5,5 colos Full HD kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval felszerelt készülék a legolcsóbb dual kamerával forgalmazott okostelefon lesz a piacon. A modell előlapján egy 8 megapixeles, hátoldalán egy 12 és egy 2 megapixeles kamera kapott helyet. A dual […]

Friss, ropogós