Zyxel Networks: frissült a Nebula

felhő cloudAz Alaptörvény még csak a tizedik frissítésénél tart, nem úgy, mint a Zyxel Networks Nebula nevű felhőalapú hálózati megoldása, amelyhez már a 15. frissétést adták ki a napokban.

A P15 elnevezésű frissítés a felhasználói élményre, a licenc konstrukciók egyszerűsítésére és a Nebula fizetős funkcióinak további támogatására összpontosít. A frissítés ezen kívül még nagyobb biztonságot és rugalmasságot kínál a switchekhez, valamint egy új távoli konfigurátort a mobil routerek számára. Az új frissítés lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy Nebula-kompatibilis licenceket vásároljanak közvetlenül a portálon keresztül. Ez a frissítés ideális a prosumerek és a kisvállalkozások számára, akik gyakran sok időt töltenek azzal, hogy különböző platformokon böngészik a megvásárolandó licenceket.

Az NCC integrált Zyxel Marketplace e-kereskedelmi platformja automatizálja a folyamatot, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy akár 10-szer gyorsabban vásároljanak licencet az offline vásárláshoz képest, így a KKV-k értékes időt takaríthatnak meg. Eközben a csatornapartnerek továbbra is rugalmasan vásárolhatnak offline vagy a Circle online licencplatformon keresztül. Az új frissítés egy 30 napos ingyenes próbaverziót is kínál a fizetős szolgáltatásokhoz, így a kis- és középvállalkozások előzetes költségek nélkül tesztelhetik a Nebula előnyeit. A Nebula felhasználói a firmware-frissítések terén is nagyobb rugalmasságot kapnak, lehetővé téve számukra, hogy tetszés szerint kezeljék az időzítést, a verzióbeállításokat és egyebeket. Olyan új beállítási lehetőségek érkeznek, mint az automatizálás, ütemezés, elhalasztás vagy a firmware legújabb vagy legstabilabb verziójára történő manuális frissítés.

A Nebula legújabb frissítése a hálózati switchek biztonságát és rugalmasságát is növeli. Az „IP Source Guard” megvédi a hálózatokat az IP-hamisító támadásoktól, míg az „Auto Configuration Recovery” megakadályozza azokat a hibás konfigurációkat, amelyek miatt a switchek elveszíthetik a kapcsolatot a központi NCC-vel. Ezen túlmenően a mobil routerek számára készült időtakarékos távoli konfigurátor azt jelenti, hogy a felhasználók távolról is konfigurálhatják a 4G vagy 5G routereiket.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Sportmód és FIFA applikáció a Hisense új tévéin

szo szept 10 , 2022
ShareTweetPinShareÚj modellel bővíti ULED-sorozatát a Hisense: az U7HQ névre hallgató készülékét a sportrajongóknak tervezték. A Hisense Quantum Dot Colour technológiája több mint egymilliárd színárnyalatot képes megjeleníteni, ráadásul a gyártó a legmodernebb, úgynevezett zónás direkt LED háttérvilágítás-szabályozási és színkezelési technológiával látta el a készüléket, hogy az még intenzívebb vizuális élményt nyújtson. […]
EA Sports

És még ez is...