Érkezik a sokoldalúság megtestesítője

Philips Evnia 49M2C8900 monitorA Philips új gaming almárkája bejelentette a prémium kategóriás Evnia 8000 monitor sorozat legújabb tagját: a Philips Evnia 49M2C8900 monitort.

A 49M2C8900 azon játékosok számára készült, akik olyan csúcstechnológiás kijelzőt keresnek, ami első osztályú teljesítményt nyújt munkához és játékhoz egyaránt. A 49M2C8900 a sokoldalúság megtestesítője olyan tulajdonságokkal, mint például a hatalmas 32:9 SuperWide (48,9 hüvelykes) képernyő, az USB-C dokkolóállomás, amely a csatlakoztatott eszközöket 90 wattal képes tölteni.

Az Evnia QD-OLED panellel, 240 Hz-es frissítési rátával, 0,03 ms GtG válaszidővel, az elmosódásmentes játék érdekében VESA ClearMR (Clear Motion Ratio) 13000 tanúsítvánnyal rendelkezik, emellett beépített hangszórókkal – amelyek 30 watt kimenettel támogatják a DTS Soundot – valamint az exkluzív Ambiglow funkcióval is fel lett szerelve.

A gyártó szerint a 30 W kimeneti teljesítményű DTS Soundnak köszönhetően a Philips Evnia 49M2C8900 a vizuális élményt lenyűgöző hangzással egészíti ki, így a gamerek teljes mértékben átélhetik a játékélményt. A készüléket úgy tervezték, hogy a felhasználók számára luxus megtekintési élményt nyújtson. A QD-OLED panel technológiának, a dupla-QHD (5210×1440) felbontásnak, a valódi 10 bites színmélységnek és a 450 nites csúcsfényerőnek köszönhetően a Philips Evnia 49M2C8900 kristálytiszta és prémium képminőséget nyújt.

A monitort a mindennapi használathoz olyan további funkciók egészítik ki, mint a MultiClient integrált KVM-kapcsoló, a VESA rögzítési lehetőség, a Compact Ergo Base (állítható magasságú ergonomikus lábazat) valamint a LowBlue üzemmód. Ezeknek a hétköznapi funkcióknak a hozzáadásával a Philips Evnia 49M2C8900 újradefiniálja a gaming monitor fogalmát. Sokoldalúságának és stílusos kialakításának köszönhetően éppúgy használható otthoni irodai monitorként, mint kiváló minőségű gaming gépként. A Philips Evnia 49M2C8900 monitor szeptember közepétől lesz megvásárolható.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Rászálltak a hackerek a macOS-t futtató gépekre

sze aug 23 , 2023
Az Accenture Cyber Threat Intelligence (ACTI) a dark weben végzett kutatásai szerint a kiberbűnözők tevékenységeiben jelentős növekedést figyeltek meg a macOS-t futtató rendszereket célzó támadások számában, kihasználásukkal a kiberbűnözők több millió dollárt keresnek. A dark webes kiberbűnözők „tradicionálisan” mindig is sokkal inkább a Windows rendszereket támadták. A macOS-el kapcsolatos tevékenységek […]
A macOS exploitok számának növekedése

És még ez is...