Új, IQ-bajnok multifunkciós nyomtatók a Canontól

canonA Canon bejelentette színes multifunkciós nyomtatóinak új generációját, az imageRUNNER ADVANCE C5500 terméksorozatot. Az új széria modelljei a nagysikerű C5200-as sorozatot váltják le. Az öt új, színes A3-as multifunkciós nyomtató (imageRUNNER ADVANCE C5535, C5535i, C5540i, C5550i és C5560i) mindegyike az új imageRUNNER ADVANCE platformot használja. Az új multifunkciós nyomtatók mindegyikén nagy méretű, színes érintőképernyő található, amelyen egy reszponzívan működő -a gyártó szerint-, könnyen használható kezelőfelület érhető el. Ezt a felületet az adott vállalkozás vagy akár felhasználó igényei alapján lehet testre szabni.

A Canon szerint az imageRUNNER ADVANCE C5500 terméksorozat nagyvállalati környezetben különösen hatékonyan használható, az előre telepített Universal Login Manager szoftver például lehetővé teszi a felhasználók azonosítását és a munkatársak által végzett nyomtatások áttekintését. Az így biztosított átláthatóság révén a készüléket használó vállalatok jelentősen csökkenthetik nyomtatási költségeiket. Az új multifunkciós nyomtatók a Canon külön elérhető költségmenedzsment platformjába, a uniFLOW-ba is integrálhatók, illetve támogatnak számos vállalati felhőszolgáltatást is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A LicensePort megelőzte az ALOHÁ-t és a TIGRÁ-t is

pén júl 22 , 2016
A LicensePort Zrt. nyerte a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Polgármesteri Hivatal IBM BladeCenter és Storage beszerzésére kiírt tenderét. A kerület informatikai fejlesztésének célja, hogy a jelenlegi eszközöket kiváltsák újabb és gyorsabb technológiákon alapuló garanciális eszközökkel. A beszerzendő eszközök között szerverek és kiegészítőik, adattároló eszközök, és szalagos mentő egység található. […]