XP mizéria: a Toshiba segít

A Toshiba Europe GmbH elindítja ‘Újuljon meg a Toshibával’ elnevezésű, egész Európára kiterjedő kereskedelmi és marketing akcióját, amely a kis-és középvállalatok számára nyújt segítséget a Windows XP és a Microsoft Office 2003 támogatásának közelgő befejeződése kapcsán felmerülő feladatok megoldásában. A Toshiba a marketing támogatás mellett olyan lehetőségeket kínál kkv partnerei számára, amelyekkel a meglévő, gyakran elavult notebookjaikat kedvezőbb feltételek mellett egyszerűen cserélhetik modernebb berendezésekre. A kampány a Microsoft Get2Modern kezdeményezéséhez kapcsolódik, amely a felhasználókat arra ösztönzi, hogy térjenek át a Windows legújabb változatára, így maradéktalanul kihasználhatják a modern operációs rendszer adta előnyöket.

A kiskereskedők a KKV-k számára a Toshiba legújabb üzleti laptopjait – a Portégé Z30, Tecra Z40 és Tecra Z50 modelleket – ajánlhatják. Ezeket a kistömegű, rendkívül tartós notebookokat kifejezetten üzleti felhasználásra tervezték. A Portégé R30-as prémium és a Tecra A50-es általános üzleti laptopok is a kínálat részét képezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Itt a Lenovo Vibe Z

pén jan 3 , 2014
A Lenovo bejelentette első LTE okostelefonját, a Lenovo Vibe Z-t, amelyet gesztusokkal történő vezérléssel, fényképszerkesztő szoftverrel és további prémium technológiákkal szereltek fel. ALenovo első, LTE képességekkel ellátott okostelefonja 50 MB/s-os feltöltési és 150 MB/s-os letöltési sebességre képes. Az egyetlen mikro SIM-mel felszerelt eszköz a GSM/UMTS hálózatokban egészen a 2100-as sávig […]