Xerox: Magyarország, Szlovákia és Csehország Brazdilova irányítása alatt

Veronika-Brazdilova-XeroxA Xerox Magyarország, szoros együttműködésben a szlovákiai és a cseh leányvállalattal, a három országot összefogó központi vezetés alatt folytatja a tevékenységét, amelynek vezetőjévé Veronika Brazdilovát nevezték ki. Az MBA diplomáját stratégiai menedzsmentből a Nottingham-i Egyetemen megszerző Brazdilova a karrierjét a prágai Eurotelnél kezdte, ahol 1999 és 2005 közt számos vezető posztot töltött sales területen. Innen ment át Csehország legnagyobb telekommunikációs vállalatához, a Telefonica-hoz, ahol kisebb-nagyobb megszakításokkal 2014-ig dolgozott. Értékesítési igazgatóként kezdte a pályafutását, majd az indirekt csatornák még hatékonyabbá tételéért felelős direktorként ért el sikereket. Végül a kis-és középvállalati ügyfelekkel foglalkozó divízió stratégiai irányítójaként köszönt el a cégtől 2014 júniusában.

A következő szakmai kihívást a Xerox csehországi leányvállalatánál találta meg. Újonnan kinevezett ügyvezető igazgatóként növekedési pályára állította a céget és mélyreható, pozitív változásokat valósított meg a szervezeti kultúrában az elmúlt bő másfél esztendőben. Az év eleje óta az új struktúrában működő, egységes irányítás alá vont cseh, szlovák és magyar Xerox leányvállalat ügyvezető igazgatói feladatait látja el. Ebben a pozícióban a legfőbb feladata, hogy csapatával együtt olyan kezdeményezéseket, megoldásokat vezessen be, amelyek harmonizálják az üzleti folyamatokat, a szervezeti működést és növelik a három cég hatékonyságát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Jövő héttől a Telenornál az iPhone SE

csü márc 31 , 2016
A Telenor jövő héttől kezdi meg a világ legnagyobb teljesítményű négyhüvelykes kijelzővel ellátott telefonja, az iPhone SE forgalmazását. Az ügyfelek április hetedikétől rendelhetik meg az készüléket — áll a Telenor lényegre törő közleményében.
iPhone

És még ez is...