Vodafone: éljen és erősödjék a SZIP 2.0!

A Vodafone is aláírta az Innovációs és Technológiai Minisztérium Infokommunikációért és Fogyasztóvédelemért Felelős Államtitkárság által kezdeményezett nyilatkozatot, amely szerint 2019 januárjában indul a Szupergyors Internet Program második szakasza, a SZIP 2.0. A program célja a 100 Mbps-ra alkalmas, gigabites sávszélességre bővíthető, vagy optikai hálózatok kiépítése. A SZIP 2.0 és a Digitális Jólét Program céljainak megvalósítása érdekében az állami és piaci szereplők kiemelt hangsúlyt fektetnek az összehangolt állami szerepvállalásra, a bürokratikus előírások további leépítésére, valamint az adópolitikai ösztönző intézkedésekre.

“A Vodafone-nál az egyik legfőbb célunk a digitális korlátok lebontása, vagyis az, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a digitalizációt, az internet elérést, így az online világ nyújtotta előnyöket. Örömmel veszünk részt a Szupergyors Internet Program második szakaszának kialakításában, példaértékű, hogy a kormányzat, a szakmai érdekképviseletek és az iparági szereplők együtt dolgoznak annak érdekében, hogy az állampolgárok számára a lehető legszélesebb körben és legjobb minőségben elérhetők legyenek a digitális világ nyújtotta előnyök” — mondta Budai J. Gergő, a Vodafone vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Tényleg rokonlelkek a magyarok és az oroszok

vas dec 16 , 2018
Tíz emberből kilenc már hallott a mesterséges intelligenciáról (MI) Közép- és Kelet-Európában – derül ki egy friss kutatásból, amelyet az IBM megbízásából végzett el az NMS Market Research piackutató cég. Bár nem mindenki tudott felidézni olyan esetet, amikor MI-alkalmazást használt, a megkérdezettek nyolcvan százaléka a technológia szélesebb körű elterjedésére számít. […]

Friss, ropogós