Uber: töretlen fejlődés

uberTavaly novemberi indulása óta Budapesten több mint hatszázezer utazást tettek meg az utazásmegosztó szolgáltatás segítségével, a magyar főváros fejlődése a felhasználók számának gyors növekedése és az autós partnerek körének bővülése szempontjából is egyedülálló – közölte az Uber az MTI-vel. Tájékoztatásuk szerint ezer autós partner és 55 ezer utas regisztrált az Uber platformján Budapesten.

A budapesti Uber-utazások harminc százaléka metróállomás közelében kezdődik vagy végződik. A főváros belső és külső kerületeiben egyaránt stabil a kereslet az utazások iránt. Budapest az átlagos érkezési időt tekintve sem marad el a világ többi városának átlagától. Az Uber indulása óta a becsült érkezési idő tíz percről öt perc alá csökkent, Budapesten ez a szám átlagosan 4,5 perc – közölték.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Deutsch döntött, a szakmai és érdekvédelmi szervezetek egyetértése is fontos

csü okt 22 , 2015
Deutsch Tamás szerint fontos, hogy az internetről szóló nemzeti konzultáció nyomán olyan szakmai javaslatok kerüljenek a kormány elé november közepén, amelyekben a piaci szereplők, a nyilvánosság műhelyei, a nonprofit, a szakmai és érdekvédelmi szervezetek döntő része egyetért. Deutsch hangsúlyozta: az elkövetkező időszak feladata, hogy a polgárok akaratnyilvánításának megvalósítását szolgáló kormányzati […]

Friss, ropogós