A Hungaropharma it-céget kebelezett be

2019. november 8-án az Infomix Kft. alapítói (Pozsonyi Kriszta, Sós Ilka
Pozsonyi Tamás) adásvételi szerződést írtak alá Magyarország piacvezető gyógyszer-nagykereskedőjével a Hungaropharma Zrt.-vel a kft. 100 százalékos üzletrészéről. A szerződés értelmében – az üzletmenet folytonosságának biztosítása érdekében – Géczi Gabriella továbbra is ellátja az Infomix ügyvezetői feladatát, 2019. novemberétől immáron a Hungaropharma Vállalatcsoporton belül. Az 1990-ben alapított Infomix mind az alapellátásban, mind a szakellátásban dolgozó orvosok részére biztosít saját fejlesztésű szoftvereket. A társaság közleménye szerint közel ötven százalékos piaci részesedéssel bírnak a háziorvosi programok piacán.

Nyilvánosan elérhető céginformációk szerint az Infomix 2018-ban 28 főt foglalkoztatott, nettó árbevétele 560 millió forint, üzemi eredménye 361,3 millió forint volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Most az ukrán informatikai rendszer karbantartása lassítja a határátlépést

vas dec 8 , 2019
Az ukrán vámrendszer informatikai karbantartási munkálatai miatt torlódásra lehet számítani az Ukrajnába utazóknak. Az ukrán határőrizeti szerv tájékoztatása szerint 2019. december 7-én 22 óra 30 perc és 23 óra 30 perc között az ukrán vámrendszer informatikai karbantartását végzik. A munkálatok ideje alatt a magyar-ukrán viszonylatú határátkelőhelyeken a ki- és beléptetésben […]