Google: indul a Launchpad Accelerator program

A Google nagy, erős pozíciójú startupokat támogató program indulását jelentette be: indul a Launchpad Accelerator.

A Google Developers által szervezett Launchpad Accelerator egy hat hónapos, nemzetközi, fejlesztést ösztönző program, olyan startupok számára, akik már megtalálták a termékük és a piac közötti kapcsolódási pontot és a következő millió fogyasztójukat keresik. A világszerte már jól ismert program most először vált elérhetővé a magyart startupok számára is. A program egy képzőtáborral indul San Franciscóban, amely egy intenzív mentor-programot foglal magába a Google több mint 20 csapatának szakértői segítségével.

A kiválasztott startupok egy ötvenezer dolláros (~14,7 millió forintos) támogatást is elnyernek, emellett hozzáférést a Google termékeihez, pr támogatást, és a lehetőséget, hogy hazájukban szorosan együtt dolgozhassanak a Google-el, hat hónapon keresztül. A Launchpad program is része a Google helyi startup mentor-hálózat növekedését célzó kezdeményezéseinek, melynek keretében folyamatosan keresi és képzi a mentorokat, valamint a világ legjobb támogatási forrásait teszi számukra elérhetővé.

A magyar startupok április 24-ig jelentkezhetnek a programra, amely idén július 17-én kezdődik San Francisbóba és egy kéthetes, ingyenes tréninget is magába foglal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Előadássorozat kezdődik az információs társadalom jogra gyakorolt hatásáról a Kúrián

hét márc 20 , 2017
Az információs társadalom jogra gyakorolt hatásával foglalkozó előadássorozat kezdődik a Kúrián. Az előadók a többi között az adatbázisok, az elektronikus eljárások, az interneten elkövetett személyiségi jogi jogsértések, az internetes vásárlások, a távmunka, a távszerződések jogi megítélésének nehézségeit járják körül havi rendszerességgel, de szó lesz az elektronikus pénz és a vezető […]
Kúria

Friss, ropogós