Elindult a rendőrség határvadász-toborzó Facebook-oldala

1

hatarvadasz-kepzes-facebookElindult szerdán az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) határvadász-toborzó Facebook-oldala. A háborúk, az éhezés elől menekülők számának növekedése miatt a kormány augusztus 10-én döntött arról, hogy háromezer új rendőrrel növelik a határvadászszázadok létszámát. Papp Károly országos rendőrfőkapitány sajtótájékoztatón jelentette be, hogy szeptember elsején kezdi meg a toborzást a rendőrség a többi között a megyei és a járási kormányhivatalok, valamint a pályaorientációs iskolák bevonásával, de felhasználják a közösségi média nyújtotta lehetőségeket is.

A napokban el is elindult a határvadászok toborzására létrehozott rendőrségi Facebook-oldal, az érdeklődők a https://www.facebook.com/hatarvadaszkepzes címen tájékozódhatnak és tehetik fel kérdéseiket a képzésről. Emellett a már korábban elindult https://twitter.com/police_hu oldalon is találhatnak információkat. Mindezeken túl a rendőrség internetes oldalán egy új aloldal is megjelent szerdán, a http://www.police.hu/a-rendorsegrol/hatarvadasz-kepzes címen az érdeklődők megtalálják a pályázati felhívás teljes anyagát, a jelentkezési lapot, a szükséges dokumentumok listáját, valamint a kizáró okokat is.

One thought on “Elindult a rendőrség határvadász-toborzó Facebook-oldala

  1. Az összes rendőrt oda kell vezényelni hogy ne roncsák a levegőt az utakon az autósokat ne baszogassák.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

FKF: nincs itt semmi látnivaló, lehet továbbhaladni...

ked aug 30 , 2016
A Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. (FKF) a törvényi előírásoknak megfelelően működik, kötötte és köti meg szerződéseit – közölte a szervezet hétfőn az MTI megkeresésére. A cég a Mandiner reggeli cikkére reagált, amelyben arról írtak, hogy korrupciós botrányban érintett az FKF: a szervezet tanácsadójának “játszottak ki” egy sokmilliós tendert. A Mandiner értesülései szerint […]

Friss, ropogós