Visszaszerezte telefonjait az alvás közben meglopott utas

szemelyvonat-fulkeKifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a huszonkét éves K. Sándor és tizenöt éves társa ellen. A nyomozás adatai szerint 2015. június hetedikén kilenc óra körüli időben a Budapest felől Nyíregyháza irányába közlekedő személyvonaton utazott egy 31 éves férfi, aki útközben elaludt. Amikor a vonat Debrecenben megállt, odalépett a két fiatalember a sértetthez és a nadrágja zsebéből kivettek két mobiltelefont. A 31 éves férfi hirtelen felébredt és az egyik telefonkészüléke után nyúlt, hogy azt visszaszerezze. K. Sándor ekkor elengedte a telefont, majd társával elmenekültek (A police.hu híréből nem derül ki, hogy a másik telefont sikerült-e elrabolniuk a tetteseknek. A -szerk- megj.).

A sértett a két gyanúsított után szaladt, akik közül a idősebb bűnöző megállt, szembefordult a férfival és ellökte őt, majd ifjabb tettestársával együtt a vonatról leszállt. A nyíregyházi férfi az esetről tájékoztatta az egyik vasutast. A kapott személyleírás alapján, a Nagyállomáson dolgozó biztonsági őrök észrevették a két tettest, akiket visszatartottak és értesítették a rendőrséget. A rendőrök a két fosztogatót elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a hajdúhadházi lakosokat, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték. A rendőrök bűnügyi őrizetbe vették a két gazembert és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra, amit ügyészi indítványra a Debreceni Járásbíróság 2015. június kilencedikén elrendelt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Közelg a Windows 10 és annak ünnepe

ked júl 14 , 2015
A Microsoft július 29-én “dobja piacra” legújabb operációs rendszerét, a Windows 10-et. A társaság közleménye szerint rajongók, partnerek és Microsoft viszonteladók ezrei ünneplik majd világszerte az új operációs rendszer megérkezését. Ráadásul egy globális reklámkampány is indul, amit egy egész éves programmal egészítenek ki azoknak az embereknek és szervezeteknek a tiszteletére, […]
Windoes 10