Közelg a Windows 10 és annak ünnepe

Windows-10A Microsoft július 29-én “dobja piacra” legújabb operációs rendszerét, a Windows 10-et. A társaság közleménye szerint rajongók, partnerek és Microsoft viszonteladók ezrei ünneplik majd világszerte az új operációs rendszer megérkezését. Ráadásul egy globális reklámkampány is indul, amit egy egész éves programmal egészítenek ki azoknak az embereknek és szervezeteknek a tiszteletére, akik, vagy amik sokat tesznek azért, hogy a világunk egy jobb hely legyen. A Windows 10 – amely az első olyan operációs rendszer, amely ingyenes frissítésként lesz elérhető – az elődeinél gyorsabb működés mellett biztosítja a felhasználók által jól ismert környezetet, nagyobb biztonságot és automatikus frissítéseket, továbbá olyan új funkciókat kínál, mint a Cortana, a Microsoft Edge és az Xbox-szal való integráció.

Budapesten nem lesz ünnep
A Windows Insiders program résztvevői – akik mintegy ötmillió visszajelzéssel segítették az új operációs rendszer fejlesztését – lesznek az elsők, akik megkapják a Windows 10-et, továbbá meghívást a világ 13 nagyvárosában (Sydney, Tokyo, Singapore, Beijing, New Delhi, Dubai, Nairobi, Berlin, Johannesburg, Madrid, London, Sao Paolo, and New York City) zajló ünnepségre.

One comment to “Közelg a Windows 10 és annak ünnepe”
  1. Azt szokták mondani túl szép, hogy igaz legyen!
    Ingyen frissít, jobb, gyorsabb, csak cseréld le a régit. Az MS nem a gálánsságáról híres, előbb- utóbb benyújtja a számlát, nyugodtak lehetünk benne. Ez a nagy ünneplés csak el akarja fedetni ezt a tényt. Bár ne lenne igazam!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.