Neten próbálta eladni a hamis termékeket, akár öt évet is kaphat

Egy közösségi portált használta termékeinek hirdetésére egy jászberényi nő, akinek lakásán több mint négymillió forint értékű árut foglaltak le a szolnoki pénzügyi nyomozók – olvasható a Jászhír honlapján.

A nő Szerbiából szerzett be hamis termékeket amit egy zárt csoportban kínált eladásra. A termékek között voltak hamis parfümök, táskák, napszemüvegek, órák, ruhák. A csoportba egy NAV-alkalmazott is bekerülhetett ami aztán a lebukáshoz vezetett. Otthonában ezerötszáz árufélét találtak az ismert világmárkák közül szinte mindegyik megtalálható volt. A gyanúsítottként kihallgatott eladó aligha tudja megúszni, hogy üzletszerűen elkövetett iparjogvédelmi jogok megsértése miatt felelősségre vonják. Tettéért akár öt évig tartó szabadságvesztés járhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Buxa: a legígéretesebb magyar Fintech megoldások II.

csü febr 2 , 2017
Magyarország 25 legígéretesebb FinTech startup megoldását térképezte fel és publikálta a T-Systems Magyarország, a FinTech Group és a Cisco Magyarország együttműködésével. Közülük válogattuk ki azokat, amelyekbe a szerkesztőségünk a legnagyobb fantáziát látja.
okostelefon

Friss, ropogós