Sokan lopják a munkahelyükről a nyomtatópapírt

papirmentes-irodaA nyomtatókban a megbízhatóság, a nyomtatás minősége és ára a legfontosabb. Otthon, hivatalos iratokat, fotót, receptet és iskolai dolgokat nyomtatunk a leggyakrabban – nem ritkán munkahelyről „hazavitt” papírral és patronnal – derül a NyomtassOlcson.hu lakossági nyomtatókellék webáruház friss felméréséből. A vizsgálatból kiderült, hogy a felhasználók többsége előrelátó: a válaszadók 44 százaléka saját bevallása szerint „bespájzol”, mindig van otthon tartalék nyomtatókelléke. Hasonló (40 százalék) azok aránya is, akik rögtön beszerzik a cserekelléket, amikor a gép jelzi ennek szükségességét. Csupán a megkérdezetteknek 16 százaléka vár az utolsó pillanatig a vásárlással.

„Öt éve még a nyomtatótulajdonosok fele az utolsó pillanatig halogatta a festék beszerzését. Ebben szerepet játszik az is, hogy ma már sokkal könnyebben és olcsóbban lehet a kellékekhez hozzájutni” – mondta Schreiner Balázs a NyomtassOlcson.hu vezető tanácsadója. A nyomtatópapírt elsősorban a hipermarketekben és papír-írószer boltokban vásárolnak a felhasználók, az internetes beszerzés részaránya csupán 12 százalék. Azonban a válaszadók 6 százaléka bevallottan a munkahelyről szerzi be a papírt. A valóságban azonban ez a szám jóval nagyobb lehet, de így is megdöbbentő szám.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

MUe114 könnyesen-röhögőset alkotott

sze márc 9 , 2016
A magyar közösségi oldalakon vírusként terjed egy videó, amelyben a Google tulajdonában lévő Boston Dynamics humanoid robotját tesztelik, ám az eredeti hangot MUe114 álnevű zseni Mucsi Zoltán legendás káromkodásaira cserélte le. Akit ennek hallgatása sértene, kérjük ne nézze meg!
Boston Dynamics

Friss, ropogós