Végre átadták a Dr. Magyari Endre-díjat

Karas MónikaA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke, Karas Mónika megtartotta a májusban elmaradt Dr. Magyari Endre-díj kiosztóját – közölte a hatóság.

A közlemény szerint a hétfői díjátadón Czuczy András, az NMHH frekvenciaengedélyezési osztályának vezetője és Schmideg Iván, a műszaki tudományok kandidátusa, címzetes egyetemi docens vette át az elismerést. Czuczy már az NMHH Magyar Postából 1989-ben kivált jogelődjének, a Frekvenciagazdálkodási Intézetnek a megalakításában is részt vett. Nevéhez fűződik a rádiózást lehetővé tevő hatósági engedélyezési rendszer, a Frequency Management System, azaz a frekvenciagazdálkodási rendszer jelenlegi formája és annak folyamatos fejlesztése. Schmideg a budapesti és hamburgi egyetemeken is oktatott, a Villamosenergiaipari Kutató Intézet tudományos osztályvezetőjeként a digitális mérések adatgyűjtő rendszereinek fejlesztését irányította.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Költözik a Vodafone

csü szept 17 , 2020
A Vodafone Magyarország és a UPC integrációjának következő lépéseként 2022 őszén a Budapest ONE irodaparkba költöznek át a vállalat fővárosi irodájának dolgozói. A Futureal fejlesztésében megvalósuló komplexum ad majd otthont a Vodafone új főhadiszállásának, ahol a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, innovatív technológiai megoldásokkal felszerelt irodát alakítanak ki, ami a fenntarthatóságon […]
Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója