Hasít az SAP, Nyers az SAP Labs Hungary élén

Nyers Balázs SAPÚj operatív vezetőt neveztek ki az SAP magyar fejlesztőközpontjának, a SAP Labs Hungary élére. Nyers Balázs 2007 óta dolgozik az SAP-nál, vezetői tapasztalata mellett szerteágazó technológiai ismereteire fog támaszkodni új megbízatása során. Új pozíciójában COO-ként (Chief Operating Officer) a fejlesztőközpont operatív és stratégiai ügyeit menedzseli, és Markus Hilkennek, a hazai fejlesztőközpont vezetőjének számol be az eredményekről. A közgazdász végzettségű, valamint vezetés-szervezési diplomával és üzleti tolmács képzettséggel is rendelkező Nyers 13 évvel ezelőtt Support Engineerként kezdte meg pályáját az SAP-nál. Ezt követően több terméktámogatási csoportot vezetett, kinevezése előtt pedig az SAP Labs Hungary egyik legnagyobb létszámú részlegét, a vállalat zászlóshajóját jelentő S/4HANA felhőszolgáltatásokon dolgozó csapatát irányította.

Az SAP Hungary Kft. forgalma tavaly már-már elképzelhetetlenül nagyot nőtt: 36-ról 41 milliárd forintra, amihez képest az üzemi eredménye elenyésző, s gyakorlatilag nem változott.

Az SAP Hungary Kft. eredményei

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Végre iOS-re is elérhető a VírusRadar alkalmazás

sze jún 10 , 2020
Az elmúlt napokban az App Store-ban is elérhetővé vált a járványügyi kontaktkutatást támogató applikáció, így az már iOS rendszereket futtató készülékeken is használható. Az alkalmazást május közepe óta több mint 30 ezer felhasználó töltötte le androidos eszközökre. A VírusRadar a Nemzeti Népegészségügyi Központ kontaktkutatását segíti, használatával gyorsabban meg lehet találni […]
vírusradar

És még ez is...