Új verzióval jelentkezik az SAP kisvállalati rendszere

Balazs-Csaba-SAPÚj verziójú vállalatirányítási rendszert adott ki a magyar piacra az SAP. A kis-és középméretű vállalatoknak szánt, felfrissített SAP Business One erősebb automatizációt ígér elődjéhez képest. A 9.2-es verziót további funkciókkal gazdagították, amelyekkel főként a szervezetek előrejelző képessége erősödhet. Az új funkciók közé tartozik például a projektmenedzsment modul, amely teljes értékű eszközt kínál a különböző vállalati területeken előforduló feladatok nyomon követésére, támogatására. A program több mint negyven funkcionalitását bővítették, közte olyanokat, mint az önköltségszámítás -ami termékszinten is meghatározhatóvá vált-, vagy hogy mely felhasználók milyen szintű adatokat érhetnek el. Jelentős frissítést kapott a kereslettervezés modul, lehetővé téve a még hatékonyabb erőforrás tervezést, mindezt a megszokott, úgynevezett Fiori alapú, és magyar nyelvű kezelőfelületen.

A nagy mennyiségű adatok valós idejű elemzésére tervezett, HANA alapú szoftver immár böngészőből, okoseszközön keresztül is elérhető. E vállalatirányítási rendszerrel főként a gyártó, a feldolgozóipari, a szolgáltató, és az állami tulajdonú cégek között számít új ügyfelekre a hazai szoftverház, amely partnerei segítségével évente közel száz magyar kisvállalatot kapcsol az SAP háromszázezres ügyfélbázisához. „A kis-és középvállalkozások körében növekszik a felhő technológia iránti elfogadottság. Ennek is köszönhető, hogy Magyarországon közel 1400 szervezet használ SAP Business One megoldást” — mondta Balázs Csaba, az üzleti szoftvercég szakértője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egy millió a tét: startup versenyt hirdetett az Internet Hungary

pén aug 19 , 2016
Innovation Hungary 2016 néven rendeznek versenyt az Internet Hungary szervezői az év leginnovatívabb kkv– és startup projektjei részére. A legjobbak amerikai bemutatkozási lehetőséget, médiamegjelenést és készpénzt is nyerhetnek, összesen egymillió forint feletti értékben. A nyolc döntős projekt számos külföldi és hazai szaktekintély előtt mutatkozhat be az őszi Internet Hungary konferencián, […]
Forint