Invitel InnoMax Klub: nagy jövő az infokommunikáció előtt

MarthaImreA jövőben sok minden bizonytalan, de egy dolog biztosnak látszik: ez pedig az infokommunikáció meghatározó szerepe – hangzott el szerdán, az Invitel mai InnoMax Klub rendezvényén. A hazai infokommunkációs szolgáltató vendégelőadóival közösen ezúttal arra kereste a választ, mit hoznak a következő évtizedek az informatikában, és mindez milyen hatással lesz a mindennapjainkra, illetve üzleti döntéseinkre. Az eseményen azt is bejelentették, hogy tovább bővül az InnoMax Díj, amelyre a jövőben már iskolák is pályázhatnak.

„Az Invitel folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, amelyekkel hatékonyan támogathatja ügyfeleit. Az egyre magasabb színvonalú és összetettebb infokommunikációs szolgáltatások mellett más formában is szeretnénk értéket közvetíteni: az InnoMax Klub keretében például olyan információkkal szolgálunk partnereinknek, amelyeket máshonnan nem, vagy csak nagyon nehezen tudnának megszerezni. A tavalyi eseményen arra kerestünk választ, vajon mi az üzleti siker titka, idén pedig egy hasonlóan izgalmas témát, a jövőt jártuk körbe, melyben az innováció minden bizonnyal kulcsszerepet játszik majd. A technológiai, gazdasági és társadalmi változások előrevetítése által is segíteni kívántuk ügyfeleinket abban, hogy felkészülhessenek az elkövetkező évek, évtizedek legfőbb kihívásaira” – fogalmazott Mártha Imre, az Invitel operatív főigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Súlyos a helyzet malware-ügyileg

pén nov 21 , 2014
Az it-biztonsági szakma vörös riasztást adott ki: a Bash sérülékenység egyszerűen kihasználható, és teljes hozzáférést tesz lehetővé az operációs rendszerhez egy sor széles körben használt eszközön, többek között routereken és vezeték nélküli elérési pontokon. Eme incidens mellett a Kaspersky Lab két kiberkémkedési kampányt fedezett fel az év harmadik negyedévében, ezek több […]
vírus

Friss, ropogós