Varga szerint aggályos, hogy zárolták Trump Twitter-fiókját

1

Varga Judit igazságügyi miniszterTeljes mértékben osztja Angela Merkel német kancellár véleményét, amely szerint aggályos, hogy a Twitter zárolta Donald Trump felhasználói fiókját – írta a jogvégzett Varga Judit igazságügyi miniszter. “Nem tisztem más állam belpolitikájának a kommentálása, azonban van, ami felett nem lehet elsiklani. Az elmúlt pár napban új szintet lépett a magáncenzúra és eddig példátlan módon sújtott le. A digitális imperializmusban immáron nem számít, hogy az ember egy átlag felhasználó vagy éppen a világ vezető hatalmának demokratikus úton megválasztott elnöke, ugyanis kiderült, hogy mindkettőt egyetlen gombnyomással el lehet hallgattatni” – fogalmazott a miniszter. Mindez rávilágít arra, hogy “valójában mennyire kiszolgáltatottak vagyunk a liberális közösségi média globális kontrolljának” – írta. (Valójában senki nincs kiszolgáltatva semmiféle “globális kontrollnak”, hiszen számos platform van, amelyen bárki moderálás, vagy ha úgy tetszik cenzúra nélkül mondhatja el a véleményét – lásd például Parler, hundub. A -szerk- megj.)

One thought on “Varga szerint aggályos, hogy zárolták Trump Twitter-fiókját

  1. Szerintem az aggályos, ha egy igazságügyi miniszter nem tudja megfogalmazni pontosan, hogy milyen törvénysértést észlel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Tőzsdei bevezetéshez kapott támogatást a ViveTech

ked jan 12 , 2021
Tőzsdei bevezetéshez kapott negyvenmillió forint vissza nem térítendő támogatást a ViveTech Zrt. – közölte a társaság. A tőzsdei felkészülés költségeihez a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) és a Pénzügyminisztérium a közös, kis- és középvállalatok tőzsdei megjelenését, felkészülését elősegítő pályázatán, a BÉT Mentoring Programon keresztül járult hozzá. A ViveTech az ötödik cég, amely […]
Márton Miklós, ViVeTech vezérigazgató