Tőzsdei bevezetéshez kapott támogatást a ViveTech

Márton Miklós, ViVeTech vezérigazgatóTőzsdei bevezetéshez kapott negyvenmillió forint vissza nem térítendő támogatást a ViveTech Zrt. – közölte a társaság.

A tőzsdei felkészülés költségeihez a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) és a Pénzügyminisztérium a közös, kis- és középvállalatok tőzsdei megjelenését, felkészülését elősegítő pályázatán, a BÉT Mentoring Programon keresztül járult hozzá. A ViveTech az ötödik cég, amely a pályázaton támogatást kapott. A ViveTech tervei szerint a részvénypiaci jelenlét a nemzetközi terjeszkedést készítheti elő. Márton Miklós vezérigazgató a közlemény szerint Nyugat-Európában látja a továbblépés irányát, és úgy véli, hogy a tőzsdei bevezetés növelné a bizalmat a cég iránt. A részvényeket a középvállalatok számára kialakított BÉT Xtendre vezetik be. A 2011 óta működő ViVeTech többek között információbiztonsági stratégiák kialakításával, üzletfolytonossági tervek és üzleti hatáselemzések előkészítésével foglalkozott. Mostanáig főként a belföldi kritikus infrastruktúra szolgáltatóinak szállított megoldásokat. Nettó árbevételük 2018-ban 343 millió forint, 2019-ben pedig 252 millió forint volt, nyereségük a nem túl acélos 6,5 millió forintról alig 6,8 millió forintra nőtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Gauder a csúcsra tör

ked jan 12 , 2021
Gauder Milánt nevezték ki a Mastercard globális kártyaelfogadásért felelős vezetőjének – közölte a nemzetközi cég. A szakember felel ezután a fizetéstechnológiai cég online és fizikai elfogadású termékeiért. Feladatai közé tartozik a fizikai és online kártyaelfogadás bővítése és fejlesztése, ideértve többek között az olyan újgenerációs megoldásokat, mint a softPOS (a mobiltelefon […]
Gauder Milán Mastercard