Új 24 hüvelykes referenciaképernyő a Canontól

canonA Canon DP-V2410 – 24 hüvelykes 4K felbontású referenciaképernyője a televíziós és a filmszínházi produkciók külső és stúdióhelyszínein egyaránt használható. A gyártó közleménye szerint precízen és megbízhatóan jeleníti meg a 4K-s kimenetet, megkönnyítve ezzel az élő felvételek minőségének, valamint a fókusz- és expozíciós beállításoknak az ellenőrzését. A Canon jelenlegi 4K-s referenciaképernyői között a DP-V3010 mellé sorolt DP-V2410 4096 x 2160 pixeles (4K) felbontása mellé elképesztően pontos színvisszaadás társul — legalábbis a gyártó szerint. Az új High Dynamic Range (magas dinamikatartományú) módnak köszönhetően a képernyő könnyedén képes egyszerre extrém világos és sötét részleteket is megmutatni, és ezzel természetesebb, valósághű képet megjeleníteni.

A 3G/HD-SDI és HDMI 2.0 csatlakozóval, valamint beépített DeBayer szűrővel rendelkező DP-V2410 képes a kompatibilis Cinema EOS kamerák natív 4K RAW felvételeinek megjelenítésére. A képernyőben emellett megtalálható egy olyan kapcsolati funkció, amely a képminőség biztosításához automatikusan szinkronizálja a monitor színbeállításait a kompatibilis Canon kamerákéval, kiküszöbölve ezzel a beállítási hibákat. A gyors és kényelmes visszanézhetőséget segíti a 4K adatok kezelésére képes Wave Form Monitor és a Vectorscope, ami a színadatokat, a fényerőt és a fényáramot méri. A képernyő emellett több 1D/3D-LUT beállítással (kikeresési táblákkal) segíti a kényelmes ellenőrzést, illetve a hangerőt is méri a pontosabb hangfelvételek készítéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egyre szemtelenebbek a zsaroló vírusok

szo ápr 11 , 2015
Tavaly csak a Kaspersky Lab felhasználók ellen több mint hétmillió támadást kíséreltek meg a zsaroló vírusok. A vállalat szakértői néhány jó tanáccsal készültek arra vonatkozóan, hogy hogyan kerülhetjük el a veszélyt. A zsaroló vírus különleges figyelmet érdemel, mivel a kiberbűnözők folyamatosan változtatják a bevetett eszközeiket, beleértve a titkosítási sémákat, a […]
ransomware

Friss, ropogós