Valamikor majd jönnek a Lenovo új Vibe okostelefonjai

androidA Lenovo az épp most zajló IFA fogyasztói elektronikai kiállításon Berlinben jelentette be a VIBE prémium okostelefon termékvonalának legújabb tagjait: a VIBE X2-t és VIBE Z2-t. A Lenovo VIBE X2 a világ első rétegezett okostelefonja az új MediaTEK MT6595 4G LTE True8Core processzort rendelkezik. Ez a processzor kiemelkedően hatékony energiatakarékossági szolgáltatásokat kínál az akkumulátor üzemidő növelésére. Az okostelefon 5 hüvelykes, full HD felbontású, széles megtekintési szögű. Az X2-t két (egy öt és egy 13 megapixeles) kamerával szerelték fel, amelyek többféle fényképezési módot és képjavító funkciót kínálnak.

A VIBE Z2 a Lenovo első 64 bites okostelefonja, aminek az a nagy előnye, hogy majd, valamikor képes lesz kihasználni az Android 64 bites processzorokat támogató jövőbeli változatainak funkcióit. (Magyarul ma még semmi értelme. A -szerk-megj.) A mindössze 7,8 milliméteres vastagságú eszköz, extra fényességű (600 nites), 5,5 hüvelykes, 1280×720 képpontos felbontású HD kijelzővel – ez jelenleg az egyik legfényesebb elérhető képernyő a piacon. Az eszköz a négymagos Qualcomm Snapdragon 64 bites, 1,2 GHz-es lapka köré épül, egész napra elegendő energiáját pedig egy 3000 mAh-s akkumulátor biztosítja.

A Lenovo VIBE X2 és VIBE Z2 okostelefonjai először Kínában lesznek elérhetőek októbertől, majd következnek azok az ázsiai-óceániai, kelet-európai és közel-keleti országok, ahol Lenovo okostelefonokat árusítanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új, hordozható, vezeték nélküli hangszórókat mutatott be a Toshiba

hét szept 8 , 2014
A Toshiba bejelentette két új, hordozható hangszóróját: a TY-WSP52EU és a TY-WSP54EU típusú hangszóró a beépített vezeték nélküli technológia segítségével számos eszközhöz csatlakoztatható. A készülékek kialakítása számos felhasználói csoport számára teszi jól felhasználhatóvá az eszközt: használható kültéri, családi rendezvényeken, de akár konferenciabeszélgetések lefolytatására is. A bluetooth csatlakozási lehetőség és az […]