Fémházas, animgif készítő szelfimobil a Telenornál

szelfiA Samsung fémházas készülékcsaládjának újabb tagja érkezett a Telenorhoz. És nem csak, hogy megérkezett, hanem annyi érkezett, hogy van az a pénz, amiért oda is adják a Samsung Galaxy A5 okostelefont. A vékonyka, kellemes tapizású fémházas okostelefon nagyméretű, ötcollos HD kijelzőt kapott, ami az előlap 71 százalékát tölti ki. A 13 megapixeles főkamera és az ötmegapixeles előlapi kamera képeit (jellemzően a szelfiket) a 16 GB-os belső memóriába vagy micro SD kártyával akár 64 GB tárhelyre is menthető. Az előlapi kameraszoftver újítása a Shot&More funkció, amellyel az önarcképeket animált GIF-é, azaz több egymást követő képkockából kis képfolyammá alakíthatjuk, újfajta csodás és utánozhatatlan élményeket, mókával és kacagással árasztva el az internetet.

A készülék erőssége a négymagos 1,2 GHz-es processzor. Ehhez Android 4.4.4-es operációs rendszert párosítottak, ami két gigányi rendszermemóriában terpeszkedhet. A 4G-képes készülék a leggyorsabb Hipernetet, az elméleti 150 Mbps-t letöltési sebességet is támogatja. A gyártó által fejlesztett számos kényelmi funkció – mint például az osztott képernyős üzemmód, amellyel egyszerre két applikáció használható – mellett a beépített, RDS információkat is megjelenítő FM rádió a hab a dobostortán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem bírságol sem az IBM, sem a Microsoft

hét márc 16 , 2015
Az érintettek, az IBM és a Microsoft cáfolta, az IPR-Insights International Zrt. magyarázza a március 3-án megjelent közleménye egy állítását. A médiában több helyen megjelent Csaknem félmilliárdos befektetéssel külpiacra lép egy magyar szoftvergazdálkodó című cikkben a szoftvergazdálkodással foglalkozó IPR-Insights egyik vezető tisztviselője, Zsoldos Sándor azt nyilatkozta, “…hogy egyre nagyobb veszélyt jelentenek az illegális szoftverek, […]
taps

Friss, ropogós