Űrtechnika az új Latitude ultrabookokban

dell-laptopA Dell bejelentette, hogy bővíti a Latitude vállalati termékcsaládját. Az üzleti ügyfelek igényeinek megfelelően az új modellek a biztonsági, felügyeleti és a megbízhatóságot garantáló funkciókat olyan tulajdonságokkal egyesítik, mint az InfinityEdge kijelző és a prémium alapanyagok. A teljes Latitude 3000-es, 5000-es és 7000-es sorozat vékony és könnyű, kiváló teljesítményt és jelentős számítási képességeket kínáló tagokkal frissült. Az üzleti célra készült termékcsaládot az elismert XPS termékek ihlették, így az üzleti felhasználók is élvezhetik az egyedi kialakítás, az alacsony súly és a kiemelkedő ellenálló-képesség előnyeit.

A Dell Latitude 13 7000-es Ultrabook egyirányú, negyven tonnás szakítószilárdságú szénszálrétegek felhasználásával készült, amelyet az űrhajóknál és a repülőgépiparban is használnak. (A termék alumínium kialakítással is elérhető). A sorozat a világ egyetlen InfinityEdge kijelzővel büszkélkedő üzleti ultrabook-csaldja, amelyen a képernyőt csupán egy hajszálvékony keret veszi körül. ­Emellett a Latitude 13-on az iparági szabványnak megfelelő, C típusú USB-porttal is rendelkezik, amely egyetlen kábellel teszi elérhetővé a dokkolást, a tápellátást, a videó- és hangeszközök csatlakoztatását, továbbá az adatátvitelt. A modellen Thunderbolt 3-port is megtalálható, amely nyolcszor gyorsabb adatátvitelt tesz elérhetővé, mint az USB 3.0, és egyszerre két 4k kijelző csatlakoztatható hozzá. A laptop akkumulátora akár tízórányi üzemidőt is képes biztosítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Mobillal "szeretünk" fizetni az autópálya-használatért

csü jan 14 , 2016
A legkényelmesebb megoldást az autópálya-matrica beszerzésére már egyértelműen az okostelefonos alkalmazások biztosítják — áll az OTP Mobil sajtóközleményében. A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. 11 hivatalos viszonteladó okostelefonos alkalmazását ajánlja, ha autópálya matricát szeretnénk vásárolni. A kényelmes használatnak és az eszközből adódó előnyöknek köszönhetően egyre többen választják ezeket a lehetőségeket. A Nemzeti […]
autópálya-matrica

És még ez is...