A Sony bejelentette újdonságait

teveA Sony bejelentette legújabb termékeit. A vállalat bemutatta a legújabb 4K készülékeit, és High-Resolution Audio termékeit. A Sony nem aprózza, 11 új 4K BRAVIA LCD TV készüléket mutatnak be, amelyek három szériában érkeznek majd meg a vásárlókhoz. A legújabb BRAVIA termékcsalád tagja a világ legvékonyabb tévéje is (mindössze 4,9 mm a legvékonyabb ponton), valamint a világ első High-Resolution hangzással felszerelt sorozata. A 4K és Full HD készülékeket a Google legfrissebb Android operációs rendszerével látták el, hogy megkönnyítsék a televíziók és a különböző mobil eszközök közötti kommunikációt. A Sony a 4K technológiát a digitális képalkotás területére is beemelte, a legújabb akciókamerák már 4K felvételek rögzítésére is alkalmasak. A legújabb 4K Handycam kamera – közel harminc százalékkal kisebb és húsz százalékkal könnyebb, mint a legutolsó modell volt, ezenkívül megtalálható benne a Sony legújabb SteadyShot képstabilizáló technológiája.

A képek mellett a vállalat nagy hangsúlyt fektetett az audiotechnológiára is: a legújabb Hi-Res kompatibilis eszközök kiváló zenehallgatási élményt nyújtanak akár az otthonában, akár útközben. A legújabb Walkman, vezeték nélküli hangsugárzók, házi-mozi rendszerek és a több csatornás integrált erősítők mind Hi-Res kompatibilis eszközök. A Sony legújabb fejlesztésű LDAC kodek megoldása a hagyományos technológiákhoz képest akár háromszor annyi audio adat átvitelére képes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Internetjog 2015: brutális változások várhatók III.

sze jan 7 , 2015
Adatvédelem: áldás vagy átok? Az egyre szigorodó uniós adatvédelmi szabályokat a legújabb kritikák nem amiatt érték, mert azok jórészt betarthatatlanok, hanem amiatt, hogy visszafogják az EU gazdaságának növekedését. Günther Oettinger az EU digitális területért és társadalomért felelős biztosa szerint a gadzasági szereplők számára az egyik legfontosabb “erőforrás” a személyes adatok. […]
EU

És még ez is...