Lehalkítja a környezet zajait a HUAWEI új, vezeték nélküli fülhallgatója

HUAWEI FreeBudsA Huawei Technologies a világon elsőként mutatott be olyan vezeték nélküli, nyitott kialakítású fülhallgatót, amely a felhasználó füléhez igazodva csökkenti a környezeti zajokat. A FreeBuds 4-ben továbbfejlesztették az aktív zajszűrési technológiát (ANC), a készülék az új Adaptive Ear Matching, azaz fülhöz igazodó funkcióval kimagasló hangminőséget kínál. A légiesen könnyű fülhallgatók súlya egyenként csupán 4,1 gramm, a töltőtok pedig 15 perces töltéssel 2,5 órás zenelejátszást biztosít. A Freebuds 4 kialakítását 13 helyen módosították elődjéhez képest, ezért nemcsak jobban illeszkedik a fülbe, de jobban is szól. A kimagasló hangzásért a négy folyadékkristályos polimer kompozit membrán felel, amely akár 40 kHz-et is képes megszólaltatni, igaz ember nincs a földön, aki ezt hallaná. A mérnökök a 14,3 mm-es dinamikus meghajtók mellett 15 százalékkal nagyobb basszuscsövet építettek a készülékbe, így teltebbek a mély hangok és jobban „dübörög” a basszus. (Azzal már nem kérkedik a gyártó, hogy milyen alacsony frekvenciát képes megszólaltatni a parányi szerkezet. A -szerk- megj.)

A Freebuds 4 számtalan módon csatlakoztatható, beleértve a közelségi párosítást, a felhőalapú információ-megosztáson keresztüli párosítást, a kettős eszközcsatlakozást és a Kapcsolatközpont szolgáltatást. A fülhallgatók bármely EMUI alapú eszközhöz kapcsolódnak, a Huawei okostelefonoktól a táblagépekig és a pc-kig, zökkenőmentes hangátmenetet nyújtanak az eszközök között. A Kettős eszközcsatlakoztatás Dual device connection technológiának köszönhetően a FreeBuds 4-hez akár egyszerre két eszköz is csatlakoztatható, legyen szó Huawei okostelefonról, táblagépről, pc-ről, okosóráról, vagy intelligens kijelzőről, de akár bármely más Android, iOS vagy Windows rendszert futtató okoseszközről. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy anélkül élvezhessék kedvenc zenéiket vagy műsoraikat, hogy közben a telefonjukról sem csatlakoznak le. Bejövő hívás esetén a zene vagy a műsor szünetel, és a headset zökkenőmentesen átkapcsol a telefonra. A Huawei új operációs rendszerében, a HarmonyOS-ben is megtalálható Huawei AI Life audiokapcsolati vezérlőközpont egyszerre tíz csatlakoztatott eszközt tárol, amelyek között a felhasználók rugalmasan válthatnak egyetlen koppintással.

A FreeBuds 4 kerámia fehérben és fagyott ezüst színben, augusztus 2-től elérhető a HUAWEI kereskedelmi partnereinél bruttó 54 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az Accenture új vállalatcsoportot fedezett fel

hét aug 2 , 2021
ShareTweetPinShareAz Accenture olyan vállalatokat fedezett fel, amelyek a megújítás új működési modelljeként tekint a felhőre. Ezek a cégek az innovatív, többfelhős (nyilvános, privát és edge) megoldások használatával nemcsak az egyszerű költségmegtakarítást tartják fontosnak, hanem képesek ezzel nagyobb üzleti értéket is generálni. A tanácsadó kutatása szerint a kizárólag költségmegtakarításra összpontosító vállalatok […]
felhő

És még ez is...