Hibriddel aratna a Toshiba

laptop-tabletA Toshiba bejelentette az első, leválasztható kijelzővel rendelkező, fogyasztói piacra szánt Ultrabook számítógépét, a Satellite Click 2 Pro P30W-t. A 2 az 1-ben laptop számos eltérő feladathoz is használható. A készülék egyszerűen lecsatolható, kétféle, standard és a továbbfejlesztett háttérvilágítással is rendelkező billentyűzettel rendelkezik. A standard billentyűzet hat órás, a továbbfejlesztett billentyűzet akár kilenc óra akkumulátor üzemidőt biztosít.

A gépben 500 gigás merevlemez található. Az új készülék tablet üzemmódban 11, a billentyűzettel használva pedig húsz milliméter vastag. A hibridben negyedik generációs Intel Dual Core i5, Ultrabookokhoz fejlesztett processzorokkal és Intel HD 4400 grafikus egységgel látták el. A Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W 2014 harmadik negyedévében kerül az európai boltokba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Évi több milliárd forint megtakarítást vizionál a HP

csü máj 29 , 2014
A HP Magyarország számításai szerint a 10-49 főt foglalkoztató hazai kisvállalkozások átlagosan havi 3000 oldal nyomtatási teljesítmény mellett az Officejet Pro X technológiájának köszönhetően havonta akár 17 000 forintot is megspórolhatnak a kisirodai lézernyomtatókkal szemben, miközben havi kát órával kevesebb idő telne el nyomtatással. Ennek eredményeként az idehaza működő több […]

És még ez is...