Újszerű logikán alapuló utazásszervező rendszer 620 millióból

moneyTurisztikai szolgáltatásokról nyújt multimédiás tájékoztatást a Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft. vezette konzorcium által mintegy 620 millió forintos fejlesztéssel létrehozott böngésző rendszer – közölte a konzorciumot vezető vállalat az MTI-vel. Az Élmény2Max elnevezésű projekthez a Stratis, a Pannon Egyetem, és a PPT Group konzorciuma 432 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert.

A közlemény szerint a konzorcium által kifejlesztett multimédiás élménytár böngésző rendszer a térben és időben közelálló turisztikai szolgáltatások feltérképezésére, a megfelelő programok összeállítására és foglalására ad lehetőséget a felhasználóknak. A Stratis az MTI érdeklődésére közölte: a prototípus továbbfejlesztése jelenleg is folyamatban van. A konzorciumban résztvevő partnerek együtt tárgyalnak turisztikai és utazásszervezői szolgáltatókkal, akik érdekeltek lennének a szolgáltatás elindításában. Véleménye szerint a tárgyalások sikeres lezárását követően a szolgáltatás fél éven belül elindítható lesz.

A rendszer kialakítását hosszas kutató munka előzte meg, amelynek eredményeként egy újszerű logikán alapuló utazásszervező rendszer jött létre (Nem világos, hogy akkor most működik-e már a rendszer, vagy a tárgyalások után, fél év múlva lesz használható a fejlesztés. A -szerk- megj.). A végleges rendszer képes lesz valódi segítséget nyújtani majd a felhasználóknak a térben, időben, valamint preferenciában leginkább megfelelő szolgáltatáscsomagok megtervezéséhez, és az események helyszínének és idejének figyelembevételével programválasztékot is kínál majd a felhasználóknak. A rendszer szorosan integrált lesz a piacvezető közösségi oldalakkal, megkönnyítve így a felhasználók számára a közösségi utazások, programok tervezését is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.