Újabb pályacsúcsot döntött a MÁV-Volán-csoport online jegyrendszere

MÁV vonatjegyMár több mint egymillióan regisztráltak a MÁV-Volán-csoport online jegyértékesítési rendszereibe, a vonatos és buszos ajánlatokat is tartalmazó MÁV-applikációba és az ELVIRA felületére.

A MÁV-Volán-csoport közleménye szerint tavaly az utasok majdnem harmada váltotta meg jegyét az új ELVIRA felületén vagy a vasúti és Volánbusz-termékeket is tartalmazó MÁV applikáción keresztül. Hozzátették, hogy 2021-ben 15 milliónál is több terméket vásároltak az alkalmazáson keresztül utasaik, több mint nyolcmilliárd forint értékben. A megvásárolt termékek 64,4 százaléka volt menetjegy, és több mint 58 ezer bérletet is vásároltak. A MÁV applikáció segítségével egyszerűen, sorban állás nélkül, tízszázalékos kedvezménnyel vásárolható e-vonatjegy, a START Európa nemzetközi vonatjegyek széles választéka és a Budapest közigazgatási területén kívüli HÉV-jegyek is, valamint megválthatók egyes vidéki városok – a Volánbusz üzemeltetésében lévő – helyi buszközlekedésében felhasználható napijegyek, bérletek, a kínálat pedig egyre bővül – közölték.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Magyar kutatónak magyar felhőt

sze febr 16 , 2022
ShareTweetPinShareA sikeres tesztidőszakot követően átadták az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) továbbfejlesztett informatikai felhőrendszerét, az ELKH Cloudot, amely Magyarország egyik legnagyobb általános célú kutatási infrastruktúrájaként áll a felhasználók rendelkezésére. Az infrastruktúra-fejlesztés célja, hogy a hazai kutatók számára megnövelt felhőszámítási és -adattárolási kapacitások, a legmodernebb hardverek és felhőben használható szoftverek álljanak […]
Bokor József, az ELKH alelnöke

És még ez is...