Irány a bolt: megérkezett magyarországra a Huawei P9-es okostelefon

huaweiA Huawei prémium okostelefonja, a P9 mától Magyarországon is elérhető a vállalat kiskereskedelmi partnereinél (többek között: Media Markt, EDigital, Speedshop, BestByte, Euronics, Firstphone, Emag, Notebook.hu, Notebookspecialista, Mall.hu) ezüst és szürke színekben, aktív dual SIM-es verzióban 179 990 forint javasolt bruttó fogyasztói áron. A P9 a Huawei és a Leica Camera AG együttműködésének első terméke, amelyre a vállalat a hazai piacon egyedülálló módon három év teljes körű gyártói garanciát, három hónap képernyő garanciát és három hónap csere garanciát kínál.

A P9 a szolgáltatóknál single SIM-es változatban lesz elérhető: a Telekomnál 2016 május 2-tól ezüst és szürke színekben, a Vodafone-nál pedig május második hetétől szürke színben. A szintén Londonban bemutatott Huawei P9 Plus Single SIM-es verziója várhatóan 2016 júniustól kerül először hazai forgalomba a Magyar Telekomnál, ahol a készülék egy exkluzív ajánlat keretében nyolc héttel hamarabb lesz megvásárolható. A P9 Plus Single SIM-es verziója szürke és arany színekben lesz elérhető, javasolt bruttó fogyasztói ára 259 990 forint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

HP: nyomtass féláron!

csü ápr 28 , 2016
Számos új taggal bővült a HP professzionális nyomtatópalettája. Minőségi színmegjelenítéssel, alacsony fenntartási költségekkel, kiemelkedő energiahatékonysággal és biztonsági funkciókkal érkeznek Magyarországra is a HP irodai nyomtatást újraértelmező nyomtatói — hangzott el a társaság sajtótájékoztatóján. Mint elmondták, a kis- és középvállalkozások számára nyújtott professzionális, minőségi tintát alkalmazó megoldások akár ötven százalékkal olcsóbb […]

Friss, ropogós